Babasından Burcu'ya şok sözler

Burcu Esmersoy'un babası Timur Esmersoy, 9 yıldır görüşmediği kızına ateş püskürdü. Kızının kendisi için ’Her akşam dua ediyorum senin düşmüş halini görmek için. Allah senin belanı vermiş daha da verecek' dediğini söyleyen Timur Esmersoy, "Burcu cenazeme gelmesin." dedi.

Babasından Burcuya şok sözler
24 Temmuz 2013 Çarşamba 08:25 tarihinde eklendi, 2.618 kez okundu.
Timur Esmersoy, kızı Burcu Esmersoy’la miras meselesi yüzünden araları açıldıktan sonra bir de ağır hakaretlere maruz kalması karşısında oldukça üzüldüğünü ifade etti.
 
Timur Esmersoy, kızının her akşam kendisi için bedduada bulunduğunu belirterek kızının kendisine ’Her akşam dua etmiş beni düşmüş halimle görmek için... Allah belamı vermiş daha da verecekmiş’ dedi. Timur Esmersoy beyin kanaması geçirdiği dönemde de kızını aradığını ama kızının kendisiyle ilgilenmediğini söyledi. Baba Esmersoy’un hastanede olduğu zamanda kızına haber veren yakınlarını da Burcu Esmersoy ’Bana ne, bana neden haber veriyorsunuz?’ diye terslediğini söyleyen Esmersoy, kızına karşı ’Kızgın değilim kırgınım’ dedi.
 
Timur Esmersoy öz kızının kendisine ettiği hakaretler karşısında üzüntüsünü şöyle anlattı:
 
Şimdi herşey koptu içimde. En yakınlarıma arkadaşlarıma, ablama, enişteme beni tanıyan herkese vasiyet ettim. O iki kişiyi cenazemde görmek istemiyorum. Benim bu vasiyetimdir. Beni huzur içinde yatırmak istiyorsanız lütfen onlar cenazeme dahi gelmesin. Ekranda şov yapıyor. Babasına hakaret edebilecek beddua edebilecek birisi nasıl başkalarına yardım edebiliyor?