Babasını öldürdü,bodruma gömdü

İstanbul'un Maltepe ilçesinde, 17 yaşındaki bir gencin, bayramın ikinci günü pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü babasının cesedini 3 gün boyunca kömürlükte sakladığı iddia edildi.

Babasını öldürdü,bodruma gömdü
11 Kasım 2011 Cuma 15:13 tarihinde eklendi, 1.539 kez okundu.

 

İstanbul'un Maltepe ilçesinde Başıbüyük Mahallesi Eser Caddesi'ndeki bir gecekonduda oturan O. S'nin (17), Kurban Bayramı'nın ikinci günü, babası Yılmaz S'yi (48) pompalı tüfekle vurarak öldürdüğü öne sürüldü.
 
Buna göre, O. S, babasının halıya sararak kömürlüğe götürdüğü cesedinin üzerini, kömür torbaları ile kapattı. Ceset yaklaşık 3 gün orada kaldı. Dün akşam saatlerinde ablası O. S'yi arayarak, babasına ulaşamadığını belirtip, nerede olduğunu sordu. O.S. de ablasına, "Babamı öldürdüm ve kömürlüğe gömdüm" diye cevap verdi.
 
Bunun üzerine bulunduğu yerden olayın meydana geldiği adrese gelen kadın, cinayet şüphelisi kardeşi ile karşılaştı. O sırada O. S, bir ticari taksi ile evden ayrıldı. Polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şüphelinin kaçtığı taksi bulundu, ancak O. S'in araçtan indiği anlaşıldı.
 
Olay yeri inceleme ekipleri, evde ve kömürlükte geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kömürlükte, kömürlerin altında gizlenmiş olarak bulunan ceset, çıkarılarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayı duyan Yılmaz S'in yakınları, cinayet mahalline geldi. Cesedin kaldırılması sırasında Yılmaz S'in kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.
 
Öte yandan, komşuları, Yılmaz S'in eşinin, 15 yıl önce öldüğünü ve oğlu O. S. ile aralarının bozuk olduğunu ifade ettiler.
 
Polisin olaya ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.