Babasının öldüğü hastaneye kaldırıldı

Michael Jackson’ın, kısa bir süre önce intihara kalkışan kızı Paris Jackson, 72 saatlik gözetimin sona ermesinin ardından yeni bir hastaneye transfer edildi. Paris’in gönderildiği hastanenin, babasının öldüğü UCLA Tıp Merkezi olduğu öğrenildi.

Babasının öldüğü hastaneye kaldırıldı
09 Haziran 2013 Pazar 12:22 tarihinde eklendi, 1.457 kez okundu.
Yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle geçtiğimiz hafta intihara kalkışan ve hastaneye yatırıldıktan sonra psikiyatrik gözlemde tutulan Paris Jackson, gözlemin sona ermesinin ardından UCLA Tıp Merkezine transfer edildi.
 
TMZ sitesinin haberine göre, California eyaletinin Palmdale kentinde yaşayan 15 yaşındaki Paris, Çarşamba günü apar topar hastaneye kaldırıldı. Genç kızın, ‘kolunu satırla kestiği’ öne sürüldü.
 
Yerel bir hastanede 72 saat gözetim altında tutulan Jackson, daha sonra korumalarının eşliğine UCLA Tıp Merkezi’ne getirildi. TMZ, tekerlekli sandalyedeki Paris’e korumalarının eşlik ettiğini belirtti.
 
Korumalarından bir tanesi, ‘Paris’in durumunun iyiye gittiğini’ belirtti ancak daha fazla bilgi vermedi. Paris'in intihar girişiminin ardından, polis soruşturma başlattı.
 
Michael Jackson, 25 Haziran 2009 yılında ani kalp durması sonucu aynı hastanede hayatını kaybetmişti.

NTV