Babasıyla kavga eden komşusunu öldürdü

ADAPAZARI'nda Suat K., babası Suhip K. ile kavga eden komşusu Coşkun Özçınar'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Babasıyla kavga eden komşusunu öldürdü
27 Ağustos 2016 Cumartesi 10:17 tarihinde eklendi.
ADAPAZARI'nda Suat K., babası Suhip K. ile kavga eden komşusu Coşkun Özçınar'ı bıçaklayarak öldürdü.  Cinayet anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
 
Olay, Adapazarı Şeker Mahallesi'nde meydana geldi. Yaralama ve cinsel saldırı suçlarından kaydı bulunan, bir süre önce de eşi ve çocuklarını rehin aldığı belirtilen 42 yaşındaki Coşkun Özçınar ile yan binada oturan komşusu 72 yaşındaki Suhip K. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, Özçınar iddiaya göre bıçak çekti. Babası Suhip K.'nın darp edildiğini gören 33  yaşındaki Suat K. da kavgaya dahil oldu. Kavga sırasında Suat K., Coşkun Özçınar'ı 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Suhip K. da kavga sırasında elinden yaralandı. 
 
Yaralı Suhip K. hastaneye kaldırılırken, oğlu Suat K. ise gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Coşkun Özçınar'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 
 
Bu arada, sokak ortasındaki cinayet, bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.