Babel resmen Paşa'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Ryan Babel ile üç yıllık sözleşme imzaladı

Babel resmen Paşada
21 Haziran 2013 Cuma 15:44 tarihinde eklendi.

Kasımpaşa'nın Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda düzenlenen imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu, Kasımpaşa'ya geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Teknik direktörümüz Shota ve yöneticiler bana kulüp hakkında çok güzel şeyler hissettirdi. Buraya geldiğim ve imzayı attığım için mutluyum." dedi.

Kasımpaşa'nın büyük bir takım olmak istediğini belli ettiğini dile getiren Hollandalı oyuncu, "Takım benimle ilgilenince çok şaşırdım. Zaten Kasımpaşa büyük bir takım olmak istediğini belli ediyor. Hem Türkiye'de hem de Avrupa'da böyle bir projenin parçası olmak beni mutlu ediyor. Geçen yıl takım ligi 6. sırada bitirmişti bu yıl daha yukarıya çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Türk futbolu hakkında neler biliyorsun ?" sorusuna ise tecrübeli oyuncu, "Hollanda ve Almanya'da en çok gösterilen büyük takımların maçlarıydı. Geçen yıl Türk futbolu için oldukça önemliydi. Galatasaray ve Fenerbahçe iyi sonuçlar aldı. Onları takip ettim." diye cevap verdi.

Hollandalı oyuncu, Türkiye'den başka takımdan teklif almadığını sözlerine ekledi. Golcü oyuncu, imza törenin ardından Kasımpaşa forması ile basın mensuplarına poz verdi.


CİHAN