Bacaklarından vurduğu kadının başında bekledi

Manisa'da 45 yaşındaki S.S., sokakta birlikte yürürken tartıştığı 26 yaşındaki G.M’yi, çevredekilerin korku dolu bakışları arasında tabancayla bacaklarından yaraladı.

Bacaklarından vurduğu kadının başında bekledi
31 Ekim 2014 Cuma 21:45 tarihinde eklendi.
Manisa'da 45 yaşındaki S.S., sokakta birlikte yürürken tartıştığı 26 yaşındaki G.M’yi, çevredekilerin korku dolu bakışları arasında tabancayla bacaklarından yaraladı. Bir süre bekleyip, ardından kaçmaya çalışan S.S., polis tarafından yakalanırken, vurulan kadın tedaviye alındı.
 
Olay, bugün öğlende, Manisa Ticaret Borsası’nın karşısındaki Nişancı Paşa Mahallesi 1202 Sokak’ta meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre evli olan S.S., bir süre önce boşandığı öğrenilen, bir çocuk annesi G. M. ile sokakta yürürken tartışmaya başladı. İddiaya göre "Bana çok masraf ettirdin" diye bağıran ve belindeki tabancasını çıkarıp dört el ateş eden S.S., G. M'yi her iki bacağından birer kurşunla yaraladı.
 
Bir süre yaralı kadının başında bekleyen, ardından kaçmaya çalışan S.S., ihbar üzerine gelen polis ekiplerince yakalandı. G. M ise ambulansla kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Gözaltına alınan S.S.’nin susma hakkını kullandığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA