B.A.E. (Dubai, Abu Dhabi) vize başvuru işlemleri nasıl yapılır?

Özellikle son yıllarda bir çok dünya ülkesinin ilgisini çeken Dubai'ye sizlerde gitmek ve burada ki harika yapıları yerinde incelemek istiyorsanız eğer, bugün sizlere vereceğimiz harika öneriler ile sizlerde en kısa sürede vize almak için, Dubai vizesi için gerekenler hakkında bilgi alacak ve enfes bir tatile çıkmış olacaksınız.

B.A.E. (Dubai, Abu Dhabi) vize başvuru işlemleri nasıl yapılır?
25 Ocak 2019 Cuma 16:01 tarihinde eklendi, 1.155 kez okundu.

Özellikle son yıllarda bir çok dünya ülkesinin ilgisini çeken Dubai'ye sizlerde gitmek ve burada ki harika yapıları yerinde incelemek istiyorsanız eğer, bugün sizlere vereceğimiz harika öneriler ile sizlerde en kısa sürede vize almak için, Dubai vizesi için gerekenler hakkında bilgi alacak ve enfes bir tatile çıkmış olacaksınız. Bir çok kişinin özellikle burada ki gökdelenleri görmek istemesi ve insanların ellerinden çıkmış olan yapay adaları görmek için Dubai'yi tercih etmeleri nedeni ile bizde sizlere Dubai emirliğine nasıl gideceğinizi ve en kısa sürede işinizi şansa bırakmadan nasıl vize alacağınızı anlatacağız. Burada sizlere vermek istediğimiz tavsiyeler için öncelikli olarak sizlere iyi bir firma ile çalışmanızı ve sorunsuz bir şekilde Dubai vizesi için gerekenler almanızı öneriyoruz. Bu konuda sizlere Türkiye'nin en iyi firması olan www.dubaivizesi.com.tr sitesine girmenizi ve firmanın uzmanları tarafından oluşturulmuş olan yazıları okumanızı öneriyoruz.
 

Dubai Vizesi Başvuruları
 

Çünkü burada bulunan bilgilerin özellikle vize almak için faydalı olması ve yapacaklarınızı sizlere eksiksiz olarak anlatmaları nedeni ile sizlerde en kısa sürede detaylı olarak Dubai vizesi için gerekli evraklar hakkında bilgi alabilecek ve Dubai vize ücreti için de alacağınız vize türüne göre ne kadar olduğunu da öğrenmiş olacaksınız. 2019 yılı için açıklanmış olan tek girişlik vize ücreti 147 USD'dir. Ayrıca sizlere tavsiye etmiş olduğumuz firmanın sizler adına Dubai vizesi için gerekenler hakkında detaylı bir başvuru hazırlıyor olmasından dolayı, sizlerde 0 850 466 0 333 telefon numaralarını arayarak, en kısa sürede bilgileri alabilir ve hazırlayacağınız Dubai vizesi için gerekli evraklar için de nelere dikkat edilmesi gerektiğini de öğrenebilirsiniz. Böylece sizlerde en kısa sürede ve tek bir seferde nasıl vize alacağınızı uzmanlardan öğrenmiş olacağınız için tüm bu süreci sorunsuz bir şekilde aşmış olacaksınız.


https://medya.dubaivizesi.com.tr/dubai-vizesi-basvurusu-logo.png

 

Dubai Vizesi İçin Gerekenler Başvurusu
 

Dubai vizesi için gerekenler sürecinde neler hazırlamanız gerektiğini firmadan öğrenecek ve buna göre gerekli olan evrakları firmaya vermiş olacak ve bu sürecin ardından sizler için vize başvurusunda bulunmalarını sağlayacaksınız. Üstelik Dubai vizesi için gerekli evraklar için detaylı listeyi bilgisayar üzerinden tarayarak firmaya yollayabileceğiniz gibi, renkli bir çıktı alarak da firmaya kargo yolu ile evraklarınızı yollayarak sizin adınıza vize başvurusunda bulunmasını sağlayabilirsiniz. 147 USD sadece 30 günlük ve tek giriş çıkışlı Dubai vize ücreti olmaktadır. 
 

Dubai Vizesi İşlemleri
 

Dubai vize ücreti hakkında daha detaylı bilgiyi ve 90 günlük giriş çıkış fiyatlarını da sitelerinden öğrenebilirsiniz. Vize başvurularında bir çok başvuruyu red edilmesi nedeni ile insanlar için çok zorlu bir süreci oluşturmaması ve ayrıca sizlerden çok fazla belge talebinde bulunmaması nedeni ile sizlere tavsiye etmiş olduğumuz firma ile en kısa sürede vize almış olacaksınız. Burada ki süre ise tahmini olarak iki gün ile dört gün arasında olup, başvuru görüşmelerini yapmış olduğu günlere değişim göstermektedir.
 

2019 Dubai Vize Ücretleri
 

Burada asıl önemli olan ise Dubai vizesi için gerekenler olup, buna göre Dubai vizesi için gerekli evraklar hakkında aracı kurumdan bilgi almanız gerekmektedir. Genel olarak ülkemizden Dubai turist vizesi ve Dubai ticari vize başvurusu olduğunu da sizlere belirtelim ve ayrıca bu iki vize için de gerekli olan evraklar aynıdır. Vize türüne göre ücretlerde bir değişim olmamaktadır. 
 

  • 30 Günlük – Tek Girişli vize ücreti: 784 TL / (147 USD)’dir.
  • 30 Günlük – Çok Girişli vize ücreti: 2.097 TL / (393 USD)’dir.
  • 90 Günlük – Tek Girişli vize ücreti: 2.492 TL / (467 USD)’dir.
  • 90 Günlük – Çok Girişli vize ücreti: 3.821 TL / (716 USD)’dir.
     

Yukarıda ki listeden belirlenen fiyatları da öğrenebilirsiniz.