Bahar Candan'dan Seda Akgül'e yanıt gecikmedi!

Dün Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuk olan sunucu Seda Akgül'e daha önce programa katılan ve kendisi hakkında yorumlarda bulunan moda yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan'ın konuşmaları izletildiğinde Akgül zehir zemberek yanıtlarda bulundu. Bahar Candan'dan Seda Akgül'e yanıt gecikmedi.

Bahar Candandan Seda Akgüle yanıt gecikmedi!
19 Şubat 2019 Salı 14:56 tarihinde eklendi.
Dün Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk olan sunucu Seda Akgül, Burcu Esmersoy'un "Erkek arkadaşınızın yanında cüzdan taşımanıza gerek yok" açıklamasına yorumlarda bulundu.
 
Seda Akgül'e daha önce programa katılan Bahar Candan'ın kendisi hakkında yaptığı yoruma verdiği cevap ise olay yarattı.
 
Seda Akgül, Bahar Candan'ın kendisi hakkında "Seda Akgül güzel bir kadın değil ki ben beğenmiyorum" yaptığı yoruma şöyle yanıt verdi:
 
'ONUNLA AYNI FİKİRDE OLMADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM'
 
O kızla aynı fikirde olsam burada masanın altına girerdim. Bu programa neden davet edildiğinin bile farkında olmayan biri. Böyle bir kız gelmiş, sıksam belki doğururdum belki o yaşta kızı. Ben çok güzelim demiyorum da bir erkeğin yemek ısmarlaması için Adriana Lima mı olmak gerekiyormuş? Hiç de fena kadın değilim. O beni beğense ben kendimden şüphe ederdim. Nasıl kadınlar beni beğeniyor? diye üzülürdüm.
 
'AVUKATLIĞINI YAPACAKLARA YAZIK'
 
Onun avukatlığını yapacakları acıyorum ben. Şimdi hakimliğini savcılığını görürüz inşallah diyecağim ama yazık olacak. Seda Akgül'ün bu sözlerine Bahar Candan Instastory'den paylaştığı video ile yanıt verdi:
 
'BENİM GİBİ BEBEK YÜZLÜ KIZI OLAMAZ'
 
Bahar Candan kişisel sosyal medya hesabında bir video paylaşarak, "Benim gibi uzun ve bebek yüzlü biri doğuramazdınız, size benzerdi" dedi.