Bahçeli'den teşekkür ziyareti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra partisinin belediye başkanlığını kazandığı ilçelere ziyaretlerini sürdürdü.

Bahçeliden teşekkür ziyareti
24 Nisan 2014 Perşembe 14:15 tarihinde eklendi.
Bahçeli, bu kapsamda Çankırı'nın Eldivan, Ilgaz ve Bayramören ilçelerini ziyaret edip, halka teşekkür ederken, belediye başkanlarını da tebrik etti.
 
Bahçeli, Eldivan ilçe meydanında davul- zurna eşliğinde ellerinde Türk bayrakları bulunan, coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Bahçeli, burada toplanan kalabalığa hitaben teşekkür konuşması yaparken, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde destek istediği Nusrettin Gökçer'e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Bahçeli, şöyle dedi:
 
"Sayın Nusrettin Gökçer beyi belediye başkanı olarak görevlendirdiniz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizleri tekrar ziyaret etmemizin temel sebebi, Eldivan halkımıza, oy veren, vermeyen kim varsa, kim yaşıyorsa teşekkür ediyorum. Nusrettin Bey MHP adayı olarak sizlere takdim edilmiş, yüksek destek teveccühünüzle belediye başkanı seçilmiştir. Kendisi seçildiği andan itibaren MHP'nin belediye başkanı değildir, Eldivan'ın belediye başkanıdır. Nursettin bey belediye kapısını herkese açık tutacaktır, tarafsız olacaktır. Hiç kimseyi ayırt etmeden hizmetlerini adalet içerisinde sunacaktır. Mümkün olduğu kadar Eldivan'ın gelişmesi ve güzelleşmesinde yaşanabilir bir kent haline gelmesinde üstün gayretler içerisinde olacaktır." 
 
Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer'i makamında ziyaret eden Bahçeli ve beraberindeki partililer, bir süre sohbet etti. Başkan Gökçer, MHP Lideri Bahçeli'ye şehrin altın anahtarını hediye etti. Bahçeli daha sonra Ilgaz'a geçti.