Bakan Canikli'nin konvoyunda kaza

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin Muğla ziyareti sırasında konvoyunda meydana gelen trafik kazasında, dördü AK Parti'li 6 kişi yaralandı

Bakan Caniklinin konvoyunda kaza
25 Ekim 2014 Cumartesi 13:41 tarihinde eklendi.

AK Parti Muğla İl Teşkilatı'nın düzenlediği ekim ayı il danışma meclisi toplantısına katılmak üzere gelen Bakan Canikli'nin konvoyunda parti üyelerinin bulunduğu otomobil, Yeşilyurt Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir pikaba çarptı.

Kazada otomobilde dört ve pikapta iki kişi yaralandı. Canikli, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra olay yerine çağrılan cankurtaranlarla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Hastaneye de giden Bakan Canikli, yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Canikli'ye Vali Amir Çiçek, Muğla milletvekilleri Yüksel Özden ve Ali Boğa, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik ve Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu eşlik etti. Bakan Nurettin Canikli, hastane önünde yaptığı açıklamada, "Kaza önümüzde oldu ve yaralılara ilk müdahaleyi yaptık. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Biz de yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik." dedi.

Tedavileri süren yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 


CİHAN