Bakan Eker, Kürtçe şarkı söyledi

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte Ak Parti Batman Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen'in kardeşi Mücahit Ekmen'in düğününe katılan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, sanatçı Gültekin Gönülaçar'ın Kürtçe şarkısına eşlik ederek, "Maliye Bakanımız ve masadaki diğer konukların yerine söyledim. Yeter artık, Edi bese" dedi.

Bakan Eker, Kürtçe şarkı söyledi
26 Ocak 2014 Pazar 21:59 tarihinde eklendi, 1.213 kez okundu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Batman Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Siirt Milletvekili Afif Demirkıran ve Batman Valisi Yılmaz Arslan, Batman'ın AK Partili Belediye Başkan adayı Mehmet Emin Ekmen'in kardeşi Mücahit Ekmen'in düğününe katıldı.

Düğünde Bakan Eker, sanatçı Gültekin Gönülaçar'ın, Kürtçe ve okuduğu "Rındamın (Güzelim), "Batman'e Batman'e" ile Türkçe okuduğu "Burası Muştur" ve "Oy Melik, melik" şarkılarına eşlik etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile diğer konukların da ısrarla şarkı söylemesini isteyen Gönülaçar'a seslenen Bakan Eker, "Hem Kürtçe hem de Türkçe şarkı söyledim. Bakan arkadaşım Şimşek için de, masada oturan diğer konuklar için de söyledim. Artık yeter. Edi bese" dedi.
 
Tuba Çelik-Mücahit Ekmen çifti için Elit Düğün Salonu'nda verilen yemeğe yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Ak Parti Belediye Başkan adayı Emin Ekmen, düğüne katılan bakanlar ile konuklara teşekkür etti.

DHA