Bakan Elvan'dan şok soru!

Twitter sansürünün konuşulduğu CNN Türk canlı yayınına katılan Bakan Lütfi Elvan, Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi'ne sorduğu soruyla şaşırttı. Bakan daha sonra sorduğu sorudan dolayı özür diledi.

Bakan Elvandan şok soru!
23 Mart 2014 Pazar 23:33 tarihinde eklendi, 2.476 kez okundu.
CNN Türk’te Hande Fırat, Hüseyin Yayman ve Utku Çakırözer’in yorumladığı “Ankara Günlüğü” programında bu akşam Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu ve Samanyolu Yayın Grubu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu konuk oldu.

CNN TÜRK'te 'Ankara Günlüğü' programını telefonla bağlanan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan Twitter'ın kapatılması konusuna açıklama getirdi. Bakan Elvan, Samanyolu Haber Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu'na 'Yayınızın son bölümünü dinledim sayın Abdulkadiroğlu'nun konuşmasını izleme imkanım oldu, çok afedersiniz ama ona çok özel bir soru sormak istiyorum.Eğer evli ise kendi eşinin adı ve soyadı kullanılkarak veya kız kardeşinin adı ve soyadı kullanılıp herhangi bir twitter hesabı açılsa ve bu hesaba pornografik görüntüler konulsa o görüntülerin üzerine de eşinin veya kız kardeşinin ismi yazılsa kendisi nasıl karşılar acaba' dedi.
 
Hüseyin Yayman, "Niye böyle bir soru soruyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Abdülkadiroğlu ise "Türkiye'nin uluslararası imajının zedelenmesi için ortaya koyduğum hassasiyeti ifade ettim. Vermiş olduğunuz örneği size yakıştıramadım" dedi. Bunun üzerine Bakan Elvan, tekrar tekrar "Sizde çok özür diliyorum" dedi. 
 
Twitter’dan da bir açıklama yapan Samanyolu Haber Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu, “Ulaştırma Bakanı'nın aile hayatıma yönelttiği nezaketsiz örnek sebebiyle duyarlılık gösteren herkese teşekkür ederim.Ben de yakıştıramadım” dedi.