Bakan Şimşek, Batman'da

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, merkez ve ilçelerde bir dizi incelemelerde bulunmak üzere memleketi Batman'a geldi.

Bakan Şimşek, Batmanda
12 Eylül 2013 Perşembe 18:38 tarihinde eklendi.

Bakan Şimşek, ilk olarak AK Parti il teşkilatını ziyaret etti. Şimşek, burada AK Partili belediye ve ilçe başkanlarıyla basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberinde AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin ve partililerle beraber 58 bin metrekare üzerinde, yapımı devam eden sebze meyve halini ziyaret ederek, hal esnafı ile beraber öğle yemeği yedi.

Yapımı devam eden 75 iş yeri haneli yeni Sebze ve Meyve Hal Kompleksi'ne Bakan Şimşekgelmeden önce, itfaiye aracı, toprak zemini suladı, inşaat alanına kırmızı halı serildi.

Hal esnafı, Bakan Şimşek'i, uzun kuyruklar oluşturarak karşıladı. Sebze ve Meyve Hali Derneği Başkanı Abit Taymur, burada yaptığı konuşmada, Bakan Şimşek'in kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Hal esnafının imkanlarıyla yaptırdığı Yeni Hal Kompleksi'nin eksiklikleri ile ilgili konuşan Bakan Şimşek, yeni halin çok daha güzel olduğunu ve eksikliklerini gidermek için talimat verdiğini söyledi.

Yapılan yeni sebze ve meyve halinin Batman'a çok yakıştığını ifade eden Şimşek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra Şimşek, Batman'daki STK'lara (Mazlum-Der, İHD ve Özgür-Der) ziyaret gerçekleştirdi.


CİHAN