Bakan Şimşek'e CHP'den davet

CHP İzmir milletvekili adayları, partinin az oy aldığı yerlerde bölgesel çalışma yapmak için strateji oluşturdu. AK Parti'nin seçim beyannamesini

Bakan Şimşeke CHPden davet
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:41 tarihinde eklendi.
CHP İzmir milletvekili adayları, partinin az oy aldığı yerlerde bölgesel çalışma yapmak için strateji oluşturdu. AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendiren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, “Bizimkiyle madde madde aynı. Daha önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bize 'o bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sormuştu. Kaynağı açıklasınlar CHP'ye geçerim' demişti. O bütçenin nereden bulunduğunu tarif ettik. Onlara 'günaydın' demek lazım. Mehmet Şimşek'i partiye bekliyoruz Kendisi gelmese de olur, oyunu versin yeter" dedi. 
 
CHP İzmir İl Başkanlığı, birinci ve ikinci bölge milletvekili adaylarıyla toplantı yaparak adaylardan bölgesel çalışma yapmalarını istedi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda edinilen bilgiye göre Aytun Çıray'ın göçmen mahalleleleri ve küçük Menderes bölgesi, Mustafa Balbay'ın Karşıyaka, Atila Sertel'in Bornova, Ali İhsan Elitaş ve Nurgül Uçar'ın Menemen ve Çiğli bölgelerinde çalışmaları istendi. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, toplantı sonrası milletvekili adaylarıyla yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimleri için Kurban Bayramı'ndan önce sahaya indiklerini vurgulayarak, partinin eski ve yeni il başkanları, meclis üyeleri, il yöneticilerinin nerede nasıl çalışacağını belirlediklerini söyledi. Serter, “Milletvekili adaylarımızla partinin oyunun eksik olduğu yerlerde nasıl çalışma yapacağımızı tartıştık. Herkes nerede daha çok oy alabilirse oralarda çalışılacak. Ev toplantıları, esnaf ziyaretleri, kahvehane gezileri yapılacak mitin mitingler düzenlenecek. Takım oyunu içinde herkes görev alacak. Her noktada olacağız" dedi.
 
 
CHP İzmir İl Başkanı Serter, AK Parti'nin seçim beyannamesini nasıl bulduklarını soran basın mensuplarına “Bizimkiyle madde madde aynı. Daha önce Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bize 'o bütçeyi nereden bulacaksınız' diye sormuştu. Kaynağı açıklasınlar CHP'ye geçerim' demişti. O bütçenin nereden bulunduğunu tarif ettik. Onlara 'günaydın' demek lazım. Mehmet Şimşek'i partiye bekliyoruz. Kendisi gelmese de olur, oyunu versin yeter" dedi.