Bakan Yılmaz, İzmir'de otel açılışı yaptı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir'de 40 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen 110 odalı Renaıssance Otel'in açılışını yaptı.

Bakan Yılmaz, İzmirde otel açılışı yaptı
31 Ekim 2013 Perşembe 19:02 tarihinde eklendi.
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir'de Par-San Yapı A.Ş. tarafından yaklaşık 40 milyon dolar yatırımla gerçekleştirilen Renaıssance Otel'in açılışını yaptı.

Törene İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Chp'li Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Par- San A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali İslamoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. 14'ü süit 110 oda ile hizmet verecek olan otelde 800 metrekare genişliğinde SPA da bulunuyor.
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, otelin VIP nitelikte olduğunu belirterek. EXPO 2020 adayı İzmir'in konaklama sorununun çözümüne katkı sağlayacağını söyledi. Yılmaz, otelin İzmir'in fuar ve kongreler kenti vizyonuna destek olacağını vurgulayarak, "Hükümet olarak konaklama tesislerini destekleme kapsamına aldık. Bu yıl yüzde 10 civarında turizmde büyüme var. Türkiye turizmini geliştirdikçe ilerlettikçe bu altyapılar önemli katkılar sunacak. Büyük bir yatırım, tebrik ediyorum" dedi.
 
HER KAPIYA MUTLAKA GİDİN
 
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Yılmaz, parti yöneticilerine yerel seçim için gece gündüz çalışmaları talimatını vererek, "Partimizin yaptıklarını, zihniyetini anlatın. Toplumumuzda partimiz hakkında olumsuz imaj oluşturmaya, gölge düşürmeye çalışanlar var.

Bizim yaptıklarımızı toplumun dikkatinden kaçırmaya çalışanlar var. Ama görünen köy kılavuz istemez. Bu hizmetleri vatandaş gördükçe hakkını verecektir. Herkesin yaşam tarzına inancına saygı duyan bir hizmet partisiyiz. Belediyelerde iddialı bir partiyiz, inşallah güzel neticeler alınır. Çok sayıda aday adayı arkadaşımız var. Onlara tavsiyem başkasıyla uğraşmayın kendinizi anlatın.

Aday kim olursa olsun hep birlikte arkasında kenetlenip hep birlikte çalışmak lazım, kapı kapı dolaşmak lazım. Bize oy vermiş olsun olmasın hangi çevreden olursa olsun her kapıya mutlaka gitmeliyiz. En iyi iletişim aracı yüz yüze iletişim" dedi.

DHA