Bakan Yılmaz'dan Sivas Valisine taziye

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bugün Çorum'a gelerek babası vefat eden ve toprağa verilen Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'e taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Yılmazdan Sivas Valisine taziye
28 Eylül 2013 Cumartesi 17:31 tarihinde eklendi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bugün karayolu ile Ankara'dan Çorum'un İskilip İlçesi'ne geldi. Bakan Yılmaz, 2 gün önce babası Doğan Kemelek'in vefat etmesi nedeniyle Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'e taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Yılmaz'ı, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Tokat Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı İlbaş, Çorum Garnizon Komutanı Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy ve İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer ile çok sayıda kişi karşıladı.
 
Bahabey Mahallesi Bahar Sitesi B- Blok, önündeki alana Bakan Yılmaz ve beraberindekilerin oturmaları için yer ayarlandı. Bakan ve beraberindekiler alandaki yerlerini aldıktan hemen sonra Kur'anı Kerim okunup, dua edildi. Bakan Yılmaz, taziye ziyaretinin ardından tekrar karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Sivas Valisi Kemelek'in bir süredir rahatsızlığı bulunan 78 yaşındaki babası Doğan Kemelek, iki gün önce vefat etmişti. 

DHA