Bakan'a 'gözlüklü' koruma

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya Marmara Üniversitesi’ndeki programında kayıt özelliği bulunan gözlükleri ile dikkat çeken korumalar eşlik etti

Bakana gözlüklü koruma
15 Mayıs 2013 Çarşamba 12:50 tarihinde eklendi, 2.223 kez okundu.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya Marmara Üniversitesi’ndeki programında kayıt özelliği bulunan gözlükleri ile dikkat çeken korumalar eşlik etti. Bakan Avcı'nın öğrencilere seslendiği sırada söz konusu korumalar sürekli salondakileri izledi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Marmara Üniversitesi’nin Göztepe Yerleşkesi’nde düzenlenen Avrasya’da Türk Dili ve Tarihi Eğitimi Uluslararası Sempozyumu’na katıldı. Bakan Avcı’nın programı sebebiyle üniversitede geniş güvenlik önlemi alındı. Yerleşkede olası bir eyleme karşı çevik kuvvet ekipleri bekletildi. Bakan Avcı programın yapılacağı yere geldiğinde yakın korumaları sıkı önlem aldı. Özellikle salonda çok sayıda polis görev yaptı. Korumalar arasında siyah gözlükleri ile katılımcıları sürekli izleyen korumalar dikkat çekti. Gözlüklerin kayıt özelliği bulunduğu belirtildi. Hem içeride hem dışarıda Bakan Avcı’ya etrafından ayrılmayan korumalar Avcı ile birlikte sempozyumun yapıldığı yerden ayrıldı.


CİHAN