Bakan'dan Roberto Carlos yorumu

Bayramlaşma programları için Sivas’ta bulunan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivasspor Kulübüne geçerek Teknik Direktör Roberto Carlos ve futbolcularla bayramlaştı.

Bakandan Roberto Carlos yorumu
09 Ağustos 2013 Cuma 17:48 tarihinde eklendi.

Bakan Yılmaz, kulüp binasında Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre görüştü. Daha sonra Teknik Direktör Roberto Carlos’un gelmesiyle ziyarette renkli görüntüler oluştu. Carlos, Bakan Yılmaz’ın ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi.
    
Bakan Yılmaz ise Brezilya Savunma Bakanı Amorim’in kendisinin davetlisi olarak Türkiye’ye geleceğini belirterek, daha önce Dışişleri Bakanı olan Celso Amorim’in torunlarının Türk olduğunu belirten Yılmaz, “Dolayısıyla ortak noktamız çok. Türkiye-Brezilya güçlerimizi birleştireceğiz, İki ülke bölgesine barış getirmek için ortak çalışacak.” dedi.
    
İsmet Yılmaz, Roberto Carlos’ın Sivas’ta başarılı olmasını arzu ettiklerini ifade ederek, “Sivas, Türkiye’nin özeti. Sivaslı olmaktan gurur duyuyoruz. Sivasspor’a başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki kendi döneminde Sivasspor çok daha başarılı olacak. Şampiyonluğa oynadık, altlarda yer aldık, artık sıra üstlerde olmak. Onu da İnşallah Roberto Carlos ile yaşacağız.” şeklinde konuştu.
    
Roberto Carlos ise bir arada olmanın önemine vurgu yaparak güç birliği içinde olmaları gerektiğini vurgulayarak Bakan Yılmaz’ı antrenmana davet etti.
    
Disiplini bozmayacaksak katılım” diyen Bakan Yılmaz’a hangi mevkide oynadığı sorulduğunda ise Milli Savunma Bakanı olduğu için defansta olmasının daha iyi olacağını dile getirdi.
    
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz daha sonra Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Roberto Carlos ve futbolcularla yemek yedi.


CİHAN