Bakan'ın aracı bile arandı

Putin'in gelişi öncesi bomba arama köpekleriyle arama yapılırken Bakan Yıldız'ın aracı bile kontrolden geçirildi.

Bakanın aracı bile arandı
03 Aralık 2012 Pazartesi 14:53 tarihinde eklendi.

 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İstanbul'a geldi. Putin'i taşıyan uçak saat 13. 15'te İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Putin'i Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Vladimir Ivanovski karşıladı. Putin'in uçağının inişi sırasında havalimanı içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
 
YILDIZ'IN ARACI BİLE KONTROL EDİLDİ
 
Putin'in gelişi öncesi bomba arama köpekleriyle arama yapılırken Bakan Yıldız'ın aracı bile kontrolden geçirildi. Vladimir Putin, Başbakan Erdoğan ile görüşeceği Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçmek üzere havalimanından ayrıldı. Putin kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallayamayı da ihmal etmedi.
 
Bu arada Putin'i taşıyan uçaktan bir saat önce bir başka uçak inerek Rus heyetini İstanbul'a getirdi İstanbul'da Dolmabahçe Sarayı'nda yapılacak görüşmelerde Putin ve Erdoğan Suriye'deki krizi ile Türkiye'nin NATO'dan istediği Patriot füzesavar sistemini gibi konuları ele alacağı belirtiliyor.