Bakanlara tenis kortunda yuh

23 Ekim'de İstanbul'da başlayan TEB-BNP Paribas WTA turnuvasında ABD'li Serena Williams Rus tenisçi Maria Sharapova'yı final maçında 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Bakanlara tenis kortunda yuh
28 Ekim 2012 Pazar 18:54 tarihinde eklendi, 6.289 kez okundu.

İstanbul'da düzenlenen WTA Sezon Sonu Turnuvası finalinde Serena Williams, dünya iki numarası olan rakibi Sharapova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle devirdi.  Şampiyonluğa ulaşan ABD'li raket turnuvada oynadığı 5 maçı da kazanırken tek bir set bile kaybetmedi. 

 
Williams kazandığı şampiyonluk ile 1 milyon 750 bin dolarlık para ödülünün de sahibi olurken, finali kaybeden Sharapova'nın ödülü ise 1 milyon 635 bin dolar oldu. 
 

ÖDÜL TÖRENİNDE ŞOK
 

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası finalinin ardından düzenlenen ödül töreninde beklenmedik bir protesto yaşandı



 
 
TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası finalinde Serena Williams, Sharapova'yı 2-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.
 
Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in korta davet edildiği esnada salondan protesto sesleri yükseldi.
 
Bakan Fatma Şahin, konuşma yaptığı esnada Sinan Erdem Spor Salonu'nda yoğun bir şekilde ıslıklandı.
 
16 bin kişinin büyük çoğunlu bu üç ismi ıslıkla protesto ederken Bakan Fatma Şahin'in konuşması da bu tepkilerle bölündü. Bakan Fatma Şahin'e yapılan protestolar üzerine Binali Yıldırım ödül törenini terketmek zorunda kaldı.