Bakırköy Günlük Kiralık Daire

Neden günlük kiralık daire mi? İstanbul gibi büyük bir şehirde her konaklama seçeneği güven arz etmemektedir.

Bakırköy Günlük Kiralık Daire
19 Nisan 2015 Pazar 22:54 tarihinde eklendi.

Neden günlük kiralık daire mi? İstanbul gibi büyük bir şehirde her konaklama seçeneği güven arz etmemektedir. Ancak Bakırköy günlük kiralık daireler tam sizlere göre en kolay çözüm yolu olarak karşınıza çıkmaktayız.

 

Dilerseniz oteller ile günlük kiralık evler arasında karşılaştırma yapabiliriz. Otelde kalmaya gittiğinizde kişi başı fiyat öderken evlerde kaldığınız zaman ise ev başı ödeme yaparsınız. Otellerde sürpriz faturalar ile karşılaşma imkânınız çok yüksekken günlük kiralık dairelerde bu tarz faturalara yer yoktur. Otellerde sürpriz fatura nasıl çıkabilir diye sorarsanız otellerin faturalandırma yapıları çok farklı ve karmaşıktır. Ayrıca yemekler otellerde oldukça pahalıdır ve kişi sayısı ile çarpılır.  

Neden biz? Bakırköy günlük kiralık dairelerimizin tümü merkezi konumdadır. Tüm alışveriş merkezlerine, fuarlara, hastanelere ve havaalanına oldukça yakındır. İş seyahati amacı ile geldiyseniz işlerinizi bitirdikten sonra sosyal aktivitelere dâhil olabilirsiniz. Denize yakın konuma sahip olan günlük kiralık dairelerimiz ile aynı zamanda deniz keyfini de sürebilirsiniz. Bakırköy günlük kiralık dairelerimizde sizlere kendi evinizin rahatlığın yaşayabilmeniz için en şık, rahat ve konforlu hali ile beraber modern çizgilerde dekore edilmiştir. Tüm dairelerimizde yatak odası, oturma grubu, mutfak gereçleri, LCD TV, çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, ocak, banyonuzda kişisel bakım ürünleri, 7/24 sıcak su, internet, kahve makinesi gibi daha birçok ayrıntıyı sizler için düşünerek dairelerimize dâhil etmiş bulunuyoruz.  

Bakırköy günlük kiralık tüm dairelerimizde hijyeni en üst seviyede tutmaktayız. Dairelerimizin tüm temizlik işlemleri alanlarında profesyonel olan ekibimiz ve profesyonel ekipmanlar ile temizlenmektedir. İstanbul’ un en gözde semtlerinden biri olan Bakırköy Avrupa yakasında ve Marmara Denizi’ nin kuzeydoğu sahilindedir. Bakırköy’ ün kuzeyinde E-5 karayolu sınırı olmakla beraber Bahçelievler ve Güngören ilçeleri, güneyinde ise Marmara denizi, doğusunda çırpıcı deresi sınır olmakla beraber Zeytinburnu ilçesi, kuzey batısında ve batısında ise Küçükçekmece ilçesi bulunmaktadır. Hava, deniz ve kara ulaşımı yönünden Türkiye’ nin en zengin ulaşımına sahip olan Bakırköy ilçesi, Uluslar arası Havacılık alanında faaliyet gösteren Atatürk Havalimanıyla ise büyük bir turizm potansiyeline sahiptir.  

Firmamız Bakırköy günlük kiralık daire alanında profesyonel olarak hizmetini geliştirmekte ve her geçen gün daha da hizmet kalitemizi arttırmaya da devam ediyoruz. Bakırköy günlük kiralık evler hakkında bilgi almak ve kiralamak için bizimle iletişime geçin. Dairelerimizin tüm ayrıntılı resimlerimize de web sitemizden ulaşabilirsiniz. Her daim siz değerli misafirlerimiz için en teme prensiplerimizden biri hijyen ve temizliktir. Ayrıca Bakırköy günlük kiralık dairelerimiz merkezdedir ve her türlü ulaşım imkânına da sahiptir. Ayrıca dairlerimiz1+0, 1+1 ve 2+1 seçenekleri ile sitemiz olan www.bakirkoygunlukkiralikdaire.com adresinde mevcuttur. Dilerseniz yalnız gelin dilerseniz arkadaşlarınız ile ya da ailenizle size göre büyüklükte olan dairelerimiz vardır. Bilgi ve rezervasyon için web sitemizden ya da telefon ile ulaşabilirsiniz.