BALAYI İÇİN AVRUPA’DAN EN ÇOK TERCİH EDİLEN 3 DESTİNASYON

Tatil konusunu eğer yeterince ciddiye alıyorsanız, özellikle yurtdışı tatil girişimleri konusunda bir uzman desteği almak size gerçekten önemli avantajlar sağlayabilir.

BALAYI İÇİN AVRUPADAN EN ÇOK TERCİH EDİLEN 3 DESTİNASYON
24 Mayıs 2016 Salı 18:19 tarihinde eklendi, 1.606 kez okundu.

Tatil konusunu eğer yeterince ciddiye alıyorsanız, özellikle yurtdışı tatil girişimleri konusunda bir uzman desteği almak size gerçekten önemli avantajlar sağlayabilir.

Yılın tamamında size özel fırsatlar olduğunu da yakından göreceksiniz. Düğününüzü hangi ay içerisinde yaparsanız yapın, özellikle yurtdışı turları size ve sevdiğiniz insana müthiş fırsatlar sunuyor. Avrupa, her yönden gelişimi temsil ettiği gibi, turizm ve tatil yönünden de oldukça önemli avantajlara sahip. İspanya, Malta, Balkanlar, Hırvatistan olağanüstü tatil imkânlarıyla sizi bekliyor.

Balayı turları için profesyonel bir destek almak her daim çok değerli. Evliliğin ardından keyifle geçireceğiniz balayınızda kötü sürprizlerle karşılaşmamak için en baştan tatilinizi planlamanız iyi olur. Balayı turları için, 16 yıldır yurt dışına tatil düzenleyen Café Tur’un sunduğu seçeneklere göz atmakta fayda var. Her gün hareketli Mayorka, Malta ve Dubrovnik turları balayınız için değerlendirebileceğiniz destinasyonlar olarak düşünülebilir. Avrupa’da Balayı Tatili Hem yoğun hem de geniş imkânlarıyla sizin için mükemmel bir balayı tatil rotası olacak Mayorka turları unutulmaz bir tatil yaşamanız için ideal. Akdeniz’in incisi olan bu adada olağanüstü kültürü ve İspanya’nın doğal güzelliklerini yerinde görmek isterseniz, bu tercih edeceğiniz tatil size ve beraberinizde olan insana çok önemli anlar yaşatacak. Turkuaz denizi ve muhteşem plajları ile güneşli bir tatil bu adada sizi bekleyecek. Balayı çiftleri için özel, huzur dolu ve romantik butik otel alternatifleri ile keyfinizi katlayacaksınız. Bunların dışında Bellver Kalesi, Valldemossa Köyü, Soller Kasabası, Porto Cristo da gezilip görülebilecekler yerler olarak sıralanabilir. Akdeniz’in ortasında, Avrupa’ya bağlı ada ülkelerinden biri olan ve doğal güzelliğiyle dikkat çeken şirin bir yerde tatilinizi geçirmek isterseniz Malta Adası tam size göre. 400 bin nüfuslu küçük bir ülke olan Malta; deniz altı güzellikleri, temiz ve ılık havası, su sporları, deniz ürünleri ve sıcak yerli halkı ile dikkat çekiyor.

Malta turları hem deniz, kum, güneş konseptiyle hem de olağanüstü imkânlarıyla size güzel bir balayı tatili yaşatacak. Başkent Valetta opera salonları ve festivalleri ile size eğlence sunar. Malta’nın eski başkenti olan Mdina, soyluların oturduğu sokaklarda buram buram tarih kokan yapılarla sizi selamlar. Mdina katedrali ve zindanları, Bastin caddesinde bulunan sarayları ve cam fabrikalarından alışveriş yapmak da tatilinize keyif katacaktır.

Sıra dışı ve alışılmışın dışında bir tercih yapmak isterseniz Dubrovnik turu, gerçekten bu konuda sizin için iyi bir seçenek oluşturacaktır. Maddi olanaklarınızı çok zorlamadan Balkanlar’da geçireceğiniz bir balayı turu size harika anılar bırakacaktır. UNESCO tarafından Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan, Hırvatistan’ın güneyinde yer alan bu şehir son yılların en çok tercih edilen tatil destinasyonlarından biri oldu. Dubrovnik’te Teleferik (Cable Car) ile bir gezinti yapmanız şehri tam olarak görmenizi ve muhteşem manzaranın tadını çıkarmanızı sağlar. Tarihi eserlere ilgi duyuyorsanız 15. yy sonlarında inşa edilen Rector Sarayı’nı ve Franscis Manastırı’nı da ziyaret etmelisiniz. Gece hayatı için ise Stradun Caddesi’ndeki barları deneyebilirsiniz. Culture Club Revelin, Club Lazareti ve Lation Club Fuego en çok rağbet görenler. Avrupa ve dünyada 350 farklı destinasyona her gün hareketli turlar düzenleyen Café Tur’un balayına özel sunduğu seçenekleri değerlendirip, en iyi kararı verebilirsiniz. Bunun için www.cafetur.com’u ziyaret etmenizde fayda var.