Baldızını bıçak sapıyla taciz etti

16 yaşındaki baldızının cinsel organına bıçak sapı sokarak kaçtı

Baldızını bıçak sapıyla taciz etti
01 Mart 2013 Cuma 20:49 tarihinde eklendi, 2.250 kez okundu.

 

Antalya'da hırsızlıktan cezaevinde yatan 24 yaşındaki Orhan K., kendisinden ayrılmak isteyen 19 yaşındaki eşi Dilek K.'dan intikam almak için bir hafta izin aldı. 

Damdan iple sarkarak eşinin ailesiyle birlikte oturduğu eve giren Orhan K., iddiaya göre 16 yaşındaki baldızı A.A.'nın cinsel organına bıçak sapı sokarak kaçtı.
 
Olay geçen Aralık ayında meydana geldi. Hırsızlık suçlarından Antalya, Didim, Aydın ve İstanbul'dan mahkumiyet kararları olan Orhan K., Aydın Yarı Açık Cezaevi'nde bir hafta izin aldı ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Dilek K.'ın ailesiyle birlikte oturduğu Antalya'ya geldi.

Kanal Mahallesi'nde oturan eşinin ailesinin evine gelen Orhan K., üç katlı binanın en üst katına çıktı. Buradan iple sarkan Orhan K., bir alt kattaki balkona indi. Balkon kapısını kırıp içeri giren Orhan K., baldızı A.A.'nın uyuduğu odaya girip kapıyı arkadan kilitledi. Yatakta uyuyan baldızı A.A.'nın boğazına bıçak dayayıp pijamasanı çıkartan Orhan K., elindeki bıçağın kabzasını genç kızın cinsel organına sokarak kızlığını bozdu. Genç kızın bağırması üzerine odaya koşan annesi Ayla A. ile babası Halil A., odadan çıkan damatları Orhan K. ile karşılaştı. Elindeki bıçakla onları da tehdit eden Orhan K., evden koşarak uzaklaştı. Kısa sürede yakalanan Orhan K. yeniden cezaevine konuldu.
 
Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yapılan duruşmada eşi Dilek K. ile kayınvalidesi Ayla A.'yı suçlayan Orhan K., baldızını eşi zannettiğini iddia etti. Orhan K., "Ben bu körpe kızcağıza bir şey yapmak istemedim, onu eşim zannettim. Eşim olduğunu zannederek 'Bunun cinsel organını parçalayayım da hiç kimseyle cinsel ilişki kuramasın. Sırtından da bıçaklayayım ki belden aşağısı tutmasın' dedim. Elimdeki bıçağın önü zannediyorum, meğer sapı gelmiş. Yoksa ben onu bıçaklamış olacaktım" diye konuştu.
 
Eniştesinin bıçaklı saldırısına uğrayarak cinsel taciz yaşayan A.A. ise "Beni ablam filan zannetmedi. Ben 'Enişte yapma' diye bağırdıkça o bana 'Sus baldız' diyordu. Yani benim kim olduğumu gayet iyi biliyordu" dedi. 
 
Duruşma genç kızın ruh sağlığının bozulup bozulmadığı yönünde Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınması için 26 Nisan tarihine ertelendi.

DHA