Balıkesirspor, Hanni transferinden vazgeçti

Balıkesirspor, Kayseri Erciyespor’un Cezayir asıllı Fransız futbolcusu Soffian Hanin’in transferinden vazgeçti.

06 Eylül 2013 Cuma 20:35 tarihinde eklendi.
Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklamada transferin futbolcunun eşinin ve babasının olumsuz tavırları nedeniye gerçekleşmediği açıklandı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

'Futbolcu ile yıllık 140 bin euro ücret, 10 bin euro play-off primi, ve 50 bin euro şampiyonluk primi, Kayseri Erciyesspor Kulübü’ün kendisinden istediği yetiştirme bedelininde kulübümüzce ödenmesi konularında anlaşmaya varılmıştır.

Fakat bütün bunlardan sonra futbolcunun tarafımızca nedeni anlaşılmadığı üzere babasının ve eşinin kendilerini futbolcunun yerine koyarak yapmış oldukları tutarsız istek ve tavırlardan dolayı söz konusu transfer gerçekleşmemiştir. İlkeli ve prensipli bir kulüp olduğu bütün futbol camiasında bilinen Balıkesirspor, hiçbir zaman hiçbir kimseye ilke ve prensiplerini çiğnetmemiştir.

Kimse Balıkesirspor’dan büyük değildir. Balıkesirspor’dan ne Hanni’ler gelip geçer, ama Balıkesirspor verdiği sözleri yerine getiren kulüp olarak hep var olacaktır. Mevcut 25 futbolcu arkadaşımız, teknik heyetimiz, yönetimimiz ve arkamızdaki Balıkesir şehri ile hedeflerimize ulaşmak için yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.'

DHA