Balıkesirspor’da Trabzonspor sevinci

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile eşleşen Balıkesirspor’da büyük sevinç var. Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, yıllar sonra bir Süper Lig takımını resmi karşılaşmada ağırlayacakları için mutlu olduklarını söyledi.

11 Kasım 2013 Pazartesi 18:00 tarihinde eklendi.


PTT 1. Lig’de bugün akşam deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak Balıkesirspor, Anemon Otel’de maç saatini bekliyor.

Türkiye Kupası’nda Trabzonspor ile eşleşen kulübün başkanı Tuna Aktürk, yıllar sonra bir Süper Lig takımını resmi karşılaşmada ağırlayacakları için mutlu olduklarını belirtti. Trabzonspor’un ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil eden güçlü bir ekip olduğunu vurgulayan Aktürk, “İnşallah seyircimizin desteğiyle iyi netice almak istiyoruz.

Sonuçta biz haddimizi biliyoruz. Haddimizi bilerek oynayacağız. Tabi gönlümüzden tur atlamak geçiyor ama bunun da zor olduğunu biliyoruz. Hiçbir maçtan önce maçın sonucunu tahmin edemiyorsunuz, bilemiyorsunuz. O yüzden üç neticeye açık bir müsabaka olacak. O gün iyi oynayan hak eden inşallah kazanır.” dedi.

Teknik Direktör İsmail Ertekin de Trabzonspor ile eşleştikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “Balıkesir’e yıllar sonra üst ligden ve Avrupa kupasında bu sene oldukça başarılı olan takımımız Trabzonspor’u getirmemiz bizim için hoş bir olay.

Onları Balıkesir’de iyi ağırlayacağımızı düşünüyorum. Ama tabi futbolda şu var ki; güzel bir oyun, kimin kimi eleyeceği hiç belli olmuyor. Bizde elimizden geldiği kadar bütün gücümüzle kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Gerçekten bizim için iyi bir test olacak eğer üst liglere doğru yukarı gitmek istiyorsak Balıkesirspor olarak bu güzel bir test olacak diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Trabzonspor’un ligde Gençlerbirliği maçında 2-0 öndeyken 3-2 yenilmesi konusunda ise Ertekin, “Tabi zaman zaman lig maçlarında bu tür sonuçlar alınır ama kupanın daha farklı bir statüsü var, tek maça dayalı bir sistem. Balıkesir’de olması bizim için bir avantaj.

Bütün Balıkesirliler de tahmin ediyorum böyle bir takım getirdiğimiz için iyi bir seyirci olacağını düşünüyorum. İyi bir seyirci önünde inşallah sonuçta bizim istediğimiz gibi olur diye düşünüyorum. Güzel bir olay bizim adımıza.” ifadelerini kullandı.


CİHAN