Ballı tahin üretti

Tatlı sektörünün önde gelen markalarından Seyidoğlu, yeni ürünü Ballı Tahin ile raflarda yerini aldı. Tüp görünümlü ürün, 5 liradan satışa sunuldu.

Ballı tahin üretti
21 Aralık 2013 Cumartesi 16:51 tarihinde eklendi.

Seyidoğlu Genel Müdür Mehmet Göksu, ”Bal ve tahini en doğal haliyle karıştırarak yeni bir tat ortaya koyduk. Daha evvel ürettiğimiz tahin ve pekmez karışımlarımızın yanı sıra bal ve tahin karışımımız da çok beğenildi. Bizde tahin, bal ve pekmez karıştırılarak yenir. Fakat yeni nesil daha çok tüplü ürünlere büyük ilgi duyuyor. Biz de ananevi tatlarımızı modern bir görünümle gençlerin beğenisine sunmaya karar verdik. Çocuklara Osmanlı sofralarını sevdirmek için yeni bir seri ortaya koyduk. Bu seride tüplü karışım ürünleri tercih ettik. Yeni ürünümüz çocuklar ve anne babalardan tadımlarda tam not aldı.” ifadelerini kullandı.

Kış aylarında vücudu dirençli tutan gıdaların tercih edildiğini aktaran Göksu, ”Ballı Tahin ürünümüz enerji ve protein içeriğiyle soğuk havalarda kalkan görevi görecek. Sofralarda ve çocukların beslenme çantalarında ilk sırayı alacak.” dedi.


CİHAN