Balotelli uslanmıyor!

Premier Lig'de Arsenal ile kendi sahasında berabere kalan geçen sezonun şampiyonu Manchester City'de Balotelli sorun yaratmaya devam ediyor.

Balotelli uslanmıyor!
24 Eylül 2012 Pazartesi 21:02 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz hafta Mancini tarafından sigara içme konusunda sert bir şekilde uyarılan İtalyan futbolcu, dünkü karşılaşmada da vatandaşı ile gergin anlar yaşadı.
 
İngiliz Gazetesi DailyMail'de yer alan habere göre; Arsenal maçında 85. dakikada oyuna giren Balotelli, maç sonunda Mancini'ye bir şeyler söyledi ancak Mancini sinirlenerek oyuncusunu çıkış tüneline doğru itti. Balotelli ise bu fiziksel müdahaleye karşılık vermedi.
 
İtalyan teknik adam maç sonu bu konu hakkında konuşmak istemedi. Sorulan sorulara kaçamak cevaplar veren Mancini, "Bana ne dediğini anlamadım. Ona nasıl karşılık verdiğimi de hatırlamıyorum. Muhtemelen yarın (bugün) onunla karşılıklı konuşuruz. Ama olayı tam anlamıyla hatırlamıyorum." dedi.
 
Mancini maç ile ilgili olarak da defans hattı dışında oyundan menun olduğunu belirtirken, "Gol yemeye devam ediyoruz. Bunun nedenini bulabilmiş değilim. Ama bu sorunu çözmeliyiz." açıklamasını yaptı.
 
Fanatik