Baltık Denizi'nde UFO izi

Baltık Denizi'nde dalış yapan İsveçli keşif ekibi, UFO izine rastladı. Hiçbir volkanik aktivitenin olmadığı bölgede, şekli Star Wars'un 'Millennium Falcon'unu andıran ve yanan bir yapı buldu.

Baltık Denizinde UFO izi
17 Haziran 2012 Pazar 12:24 tarihinde eklendi, 2.192 kez okundu.

 

Baltık Denizi'nin derinliklerinde yapılan araştırmalarda UFO (unknown flying object)izine rastlandı. Baltık'ta dalış yapan İsveçli keşif ekibi, 1000 fit derinlikte denizin dibinde tanımlanamayan bir yapının olduğunu keşfetti. Bütünden bakıldığında şekli bir mantarı anlatan yapı Yıldız Savaşları'nın uzay gemisi Millennium Falcon'a benzetildi. 
 
Bilim dünyasının keşif çalışmaları başladığından beri beklediği görüntüler tüm dünyada heyecan yarattı. 
 
BU TAŞLAR YANIYOR
 
Keşif ekibinden Peter Lindberg, basın toplantısında "İlk önce bunun sıradan bir taş topluluğu olduğunu düşündük ama bu başka bir şeydi" dedi. Lindberg ayrıca, bu şeklin özellikle herhangi bir volkanik aktivitenin rapor edilmediği Baltık Denizi'nin o bölgesinde bulunmasının olayı daha da garip hale getirdiğini söyledi. 
 
 
Ocean X keşif ekibinden Stefan Hogeborn ise "20 yıllık kariyerim içinde ve 6 bin dalış içinde daha önce hiç bunun gibi bir şey görmedim. Normal taşlar yanmaz" dedi. 

Vatan Gazetesi