Bana Masal Anlatma izle, Geç Komedi Filmi

Bana Masal Anlatma izle, Geç Komedi Filmi Bana Masal Anlatma bir nevi Leyla ile Mecnun mantığı ile yazılan komedi filmi olmuş

Bana Masal Anlatma izle, Geç Komedi Filmi
20 Şubat 2015 Cuma 09:42 tarihinde eklendi, 17.145 kez okundu.

Türk sineması önemli bir yükseliş içinde.. Sinemalarda artık Türk filmlerinden başka filmleri görmek zor.. Bu filmlere son olarak Burak Aksak'ın Bana Masal Anlatma filmi eklendi.. Komedi ve dram türünde diyebileceğimiz film oldukça beğeni topladı..

Bana Masal Anlatma bir nevi Leyla ile Mecnun mantığı ile yazılan komedi filmi olmuş.. Absürd sahneleri bile çok olağan gelen film.. Ne alaka dediğiniz bir sahneye denk gelmek zor.. Çok doğal seyrinde devam eden film yer yer gülme krizine sokuyor, yer yer de ağlatacak derece hüzünlendirmesini biliyor.. Babasının anlattığı masalı gerçekleştirmek isteyen dolmuş şoförü Rıza (Fatih Artman) hikayesi.. Masal gerçek oluyor ve esas kız Ayperi (Hande Doğandemir) yer yüzüne gelir. Bu masalın kahramanı olmak isteyen Rıza'nın macereları filmde anlatılıyor.. Hd film izle sinemalarında film 1.5 milyonu geçen gişe rakamlarına ulaştı.. Filmin özelliği ilk hafta büyük ilgi görmeyen film viral reklam ile dilden dile yayılarak 4. haftada bile büyük ilgi gördü..

Film 6. haftasında bile 100 bin izleyici rakamlarına ulaşarak devamlılığını gösteriyor.. 720p film izle sitelerinde de tanıtımı yapılan film Türk sinemasında iyi bir yer edecek gibi duruyor. Bana Masal Anlatma'nın devamı gelir mi diye düşündüğümüzde; hikaye tam anlamıyla bitmedi.. Kendisine ev kaldığını öğrenen Rıza'nın Ayperi ile neler yaşacağını gelecek filmde görebiliriz. Çok net bir bitiş olmadı.. Bırakılan bu açık kapıdan Burak Aksak devam edecektir.

Türk sinemasının Komedi üzerinden büyük ölçüde devam etmesi de düşündürücü.. Burak Aksak özelinde değil ancak genele baktığımızda kolay para kazanma yöntemi olarak bakılmaya başlandı.. Bu nedenle de kötü filmler de yapılıyor.. Ancak sinema izleyici iyi ayrım yaparak kaliteli işlere önem veriyor.. Bunu gişe rakamlarında görebiliyoruz.. Ancak bazı filmlerin 500 bin yapması bile rahatsızlık verici..

80 puan verdiğimiz Bana Masal Anlatma filmini sizlere önerebiliriz. İyi bir film olarak boş zamanınızı değerlendirebilirsiniz.