Banka soyguncusu bulunamadı

İzmir Bayraklı'da bir banka şubesinden yaklaşık 30 bin TL'yi alarak kaçan kimliği belirsiz soyguncunun, yakalanması için polisin çalışmaları devam ediyor.

Banka soyguncusu bulunamadı
07 Mart 2013 Perşembe 20:33 tarihinde eklendi.

 

Bu arada güvenlik kamerası görüntülerinden, soygunu gerçekleştiren şüpheli ile bir gün önce başka bir banka şubesine girmeye çalışanın büyük benzerlik gösterdiği, bu nedenle de aynı kişi olma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi.
 
Dün saat 10.00 sıralarında Mustafa Kemal Caddesi üzerindeki banka şubesinde meydana gelen olayda, içeriye giren kimliği belirsiz soyguncu, oyuncak tabancayla etkisiz hale getirdiği güvenlik görevlisi N.N.'nin belindeki gerçek tabancayı aldıktan sonra yaklaşık 30 bin TL parayı alarak kaçtı. Bankaların olası soygun girişimleri için tuzak para olarak bulundurduğu seri numaraları kayıtlı paraları alan soyguncuyu bulmak için polisin başlattığı soruşturmanın da devam ettiği bildirildi.
 
Olayın ardından başka bir araçla kaçtığı bildirilen ve suç ortağı olduğu düşünülen soyguncunun araştırmalar sonrasında tek hareket ettiği saptandı. Olayda kullanıldığı düşünülen araçla ilgili yapılan araştırmalardan ve olayı gerçekleştirdiği ihtimaliyle ifadeleri alınan kişilerin soygunla ilgilerinin olmadığı ortaya çıktı.
 
Bu arada bankaların güvenlik kamerası kayıtlarından soyunu gerçekleştiren zanlı ile geçen salı yakın bölgedeki başka bir banka şubesine girmeye çalışan kişinin büyük benzerlik gösterdiği ileri sürüldü. Polisin de aynı kişi olma ihtimaline göre araştırmalarını devam ettirdiği bildirildi.

DHA