Banka şubesinde ölüm!

Şişli'de bir banka şubesinde merdivenlerden düşerek ağır yaralanan 74 yaşındaki Kemal Akın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Banka şubesinde ölüm!
24 Kasım 2014 Pazartesi 16:45 tarihinde eklendi.
Olay, saat 13.30 sıralarında Halaskargazi Caddesi'ndeki banka şubesinde meydana geldi. Ailesiyle birlikte banka şubesinin ikinci katında işlemlerini hallettikten sonra bankadan çıkmak için merdivenlere yönelen Kemal Akın, iddialara göre basamaklardan kayarak dengesini kaybetti. Yere düştükten sonra başını yere çarpan Akın zemine kadar yuvarlandı. Ağır yaralanan Akın için şubeye ambulans istendi. Bankada bulunan bir hemşirenin ilk müdahalesini yaptığı yaralının yakınları ise ambulans beklerken gözyaşı döktü.
 
Akın'ın yakınlarından biri müdahale eden hemşireye, "Nabzı atıyor mu ? Ne olur doğruyu söyle. Senin de annen baban var atmıyorsa atmıyor de" diyerek ağladı. Bankada bulunan bir kişi ise, "Atıyor atıyor, dua edin" diye karşılık verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Akın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
 
Bir görgü tanığı, "70 yaşında adam kafa üstü yere düşüyor. Buradakilerden biri alıp götüremezmiydi? Biz bu kadar mı kötüyüz?" diyerek yaralıya geç müdahale edildiğini iddia etti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.