Baransu, Aziz Yıldırım'a meydan okudu

Aziz Yıldırım'ın hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı

Baransu, Aziz Yıldırıma meydan okudu
01 Ağustos 2012 Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi, 1.006 kez okundu.

 

Şike davasındaki tahliyelerin ardından özellikle Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ekseninde devam eden çatışma giderek şiddetleniyor.
 
Son olarak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşma Türkiye gündemine bomba gibi düşmüştü. Yıldırım, Galatasaray ve Trabzonspor'a yönelik birçok suçlamada bulunurken, "Biz şerefsiz değiliz, şike yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.
 
CANLI YAYINDA BAŞKANA ÇAĞRI
Aziz Yıldırım'ın Türkiye gündemini sarsan konuşmasında hakkındaki askerlikle ilgili iddiaları 'iftira ' olarak değerlendirmesi, Mehmet Baransu'yu kızdırdı.
 
Katıldığı canlı yayın programında Yıldırım'a ilginç bir çağrıda bulunan Taraf yazarı Mehmet Baransu "Aziz Yıldırım'ın onuru gururu varsa gelsin canlı yayında 2 tane bacağını ölçelim." dedi.
 
AZİZ YILDIRIM'IN BACAKLARINI ÖLÇELİM
Baransu şunları söyledi; "Aziz Yıldırım konuşmasında askerlikle ilgili iddiaları da konuştu. Ve çürük raporunun iftira olduğunu söyledi. Canlı yayında ben Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Biraz onuru ve gurur varsa gelsin, canlı yayında iki tane bacağını ölçelim. 7 santim kısa mı değil mi? Tüm Türkiye görsün. Ve o 7 santimlik kısa bacak için alınan raporun kim adına alındığını tüm Türkiye görsün. Fenerbahçe TV'de de ölçebiliriz. Aziz Yıldırım'ın bacağı 7 santimetre kısa mı değil mi ölçelim"