Baransu'dan Aziz Yıldırım'a hodri meydan

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Taraf yazarı Mehmet Baransu arasındaki gerilim son gaz devam ediyor.

Baransudan Aziz Yıldırıma hodri meydan
18 Eylül 2012 Salı 08:49 tarihinde eklendi, 1.774 kez okundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Taraf Gazetesi yazarı Mehmet Baransu arasındaki gerilim son gaz devam ediyor.  

 
Baransu'nun iddialarına Aziz Yıldırım'dan meydan okuma gelmiş, bunun üzerine gözler Mehmet Baransu'ya çevrilmişti. Ve Baransu, beklenen açıklamayı yaptı. 
 
İşte Yıldırım-Baransu savaşında gelinen son nokta.
  
AZİZ YILDIRIM'DAN BARANSU'YA 24 SAAT SÜRE
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaparak kendi hakkında çıkan bazı haberlere tepki gösterdi.
 
Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde;
"Son günlerde, aynı odaktan beslenen bazı yazılı ve görsel medya organlarında, özel hayatıma ve kişilik haklarıma yönelik yalan yanlış ve en önemlisi suç unsuru içeren haberlere tesadüf edilmektedir.
Her şeyden önce bu kişilerin açıklamaları gereken asıl şey; ellerindeki sahte ve fotokopi belgelerden ziyade, ’kime ne karşılığında hizmet ettiklerine’ dair gerçeklerdir.
 
Esas bilinmesi gereken ise; kimlerin bu kişileri, "Aziz Yıldırım’a saldırmak üzere" besledikleridir.
Kimler, Aziz Yıldırım’ın itibarsızlaştırılmasından yada tasfiyesinden ne fayda sağlamaktadır ki bu tetikçileri himaye etmekte, bu cüreti ve hadsizliği kendilerine devretmektedirler?
 
Devletin resmi koruması ile dolaşan bu kişilerin, ülkenin en hassas konularında dahi yorum yapabilmesi, şahsımla ilgili yaptıkları yalan haberlerden çok daha tehlikeli ve düşündürücüdür.
 
Tüm kamuoyu bilmelidir ki; bu şahıslar, ellerindeki belgeleri, orjinalleri ile 24 saat içerisinde kamuoyuna açıklamazlar ve cezaevinde geçirdiğim iddia edilen sözde operasyonu belgeleyemezlerse, mesleklerinden derhal ayrılmalarının sağlanması için tüm kamuoyu takipçi kılınacak;
 
Ve tarafımızdan, sözkonusu yalan yanlış, suç unsuru içeren iftira mahiyetindeki yazılar hakkında, Cumhuriyet Savcılığı’na başvuruda bulunulacaktır.
 
Söz konusu yazı ve yorumlar ile ilgili her türlü hukuki ve cezai yaptırım hakkımız, derhal hayata geçirilecektir.''
 
POLEMİK NASIL ÇIKTI?
Baransu sosyal medyada kendine ait twitter hesabında Aziz Yıldırım'ın askerliği hakkında bir takım iddialarda bulunmuş, alınan çürük raporunu yayınlamakla tehdit etmiş ve bununla ilgili bir haber yayınlamıştı.
 
BARANSU İSE GERİ ADIM ATMADI 
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamaya gazeteci Mehmet Baransu'dan yanıt geldi. Mehmet Baransu, Yıldırım'a twitter hesabından yanıt verdi.
 
İŞTE BARANSU'NUN TWEET'LERİ :