Barça kaldığı yerden devam!

Barcelona deplasmanda Mallorca'yı 3-0 yenerek oynadığı futbolla yine parmak ısırttı.

Barça kaldığı yerden devam!
27 Şubat 2011 Pazar 13:21 tarihinde eklendi, 1.308 kez okundu.

 

La Liga'da 25. hafta mücadelesinde Mallorca sahasında Barcelona'yı konuk etti.
Barcelona rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi ve maçtan 3-0 galip ayrıldı. Xavi, Valdes, Puyol ve Dani Alves gibi önemli eksiklerle bu maça çıkan Barcelona maçın başında organize olmakta zorlandı. Ancak 30. dakikadan sonra rakibi karşısında etkinliği hissettiren Katalan ekibi, aradığı golü 38. dakikada buldu.
 
Keita'nın defans arkasına attığı mükemmel pasta topu kafasıyla kontrol eden Messi, sonra kafasıyla şık bir aşırtma vuruşu yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.İkinci yarıya daha da hızlı giren Barcelona ikinci golü 57. dakikada buldu. Defans arkasına sarkan Villa, güzel bir hareketle topu önüne aldı, Mallorca kalecisinden kurtuldu ve topu ağlara yollayarak takımını rahatlattı.

66. dakikada ise bu kez Pedro sahneye çıktı. Sol kanatta buluştuğu topta mükemmel bir şut çıkaran golcü oyuncu takımının 3. golüne imzasını attı ve maç 3-0 Barcelona'nın üstünlüğü ile sona erdi. Bu maç sonrası Barcelona puanını 68'e çıkardı. Mallorca ise 31 puanda kaldı
 
NTV Spor