Barça seriyi 15'e çıkardı!

Barcelona, Hercules’i deplasmanda Pedro ve Messi(2)’nin attığı gollerle 3-0 yendi.

Barça seriyi 15e çıkardı!
30 Ocak 2011 Pazar 10:12 tarihinde eklendi, 1.283 kez okundu.

 

Hercules’in sert savunmasını aşmakta zorlanan Barcelona, Pedro’nun kaydettiği tek golle maçı 1-0 kazandı. Puanını 58 yükselterek Real Madrid’in önünde liderliğini sürdüren Katalan ekibi, galibiyet serisini 15 maça çıkarttı. Hercules ise, 22 puanda kaldı.
 
Bu karşılaşmaya da çok hızlı başlayan Barcelona, rakip kalede net pozisyonlar yakalamasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi takımın sert savunması karşısında zorlanan Katalan ekibinde Pedro, 43. dakikada topu Hercules ağlarına yolladı.
 
Xavi’nin ara pasında ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Pedro, yerden yaptığı sert ve düzgün vuruşla Hercules filelerini havalandırdı: 0-1.
 
İlk yarıda başka gol olmazken, Barcelona ilk devreyi 1-0 önde kapattı.
 
İkinci yarıda Hercules daha atak bir futbol sergiledi. Daha fazla risk alarak ileri çıkan ev sahibi takım, Barcelona kalesinde istediği pozisyonları yakalayamadı.
 
Karşılaşmanın 85. dakikasında Hercules’te Farinos, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.
 
Rakibinin sahada 10 kişi kalmasıyla Hercules kalesine çok daha rahat gitmeye başlayan Barcelona, 87. dakikada Messi’nin kaydettiği golle skoru 2-0 yaptı.
 
Maçta son sözü yine Katalan ekibinin Arjantinli yıldızı Messi söyledi. Genç oyuncu, 89. dakikada kaleci Calatayud’u birkez daha mağlup ederek farkı 3’e çıkarttı: 0-3.
 
Kalan sürede başka gol olmayınca, Barcelona sahadan 3-0’lık üstünlükle ayrıldı.
 
NTV Spor