Barcelona'dan Cimbom'a

Hakan Balta'nın yerine sol bek arayan G.Saray son noktayı koyuyor. Terim onay verdi, Taffarel 28 yaşındaki vatandaşı için devrede.

Barcelonadan Cimboma
01 Ağustos 2012 Çarşamba 11:43 tarihinde eklendi, 1.464 kez okundu.

 

Sol beke Alba'yı transfer eden Barça'da forma şansı kalmayan Adriano için İspanyol basını da "İş imza aşamasına geldi" diye yazıyor
 
"GELİRSEN PİŞMAN OLMAZSIN"
Hakan Balta'nın sakatlığı ve ameliyat olması halinde en az 2 ay sahalardan uzak kalma ihtimali G.Saray'ın sol bek arayışlarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim Fatih Terim'in de onayıyla Barcelona'nın kapısını çaldı. 2 yıl önce 9.5 milyon euro'ya Sevilla'dan transfer edilen Adriano Correia Claro, Alba'nın transferiyle gözden düştü. İspanyol ekibi, Brezilyalı futbolcuyu satabileceğini açıkladı. Bu gelişmeler üzerine Galatasaray'ın kaleci antrenörü Taffarel vatandaşını arayıp, G.Saray'daki ortamı anlattı, "Gelirsen pişman olmazsın" dedi.
 
KİRALANMA İHTİMALİ YÜKSEK
 Defansın her yerinde ve orta sahada oynayabilen Adriano ile yüz yüze görüşmek için Taffarel ve bir yöneticinin İspanya'ya gitmesi gündeme geldi. Katalan ekibine yakın gazeteler, "Adriano, Türkiye'nin yolunu tutuyor. G.Saray işi imza aşamasına getirdi" diyerek gelişmeleri okurlarına duyuruyor. G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyor olması da Adriano'nun tercihini kolaylaştırıyor. G.Saray transfer görüşmelerini KAP'a bildirmek için aradaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. Sambacının kiralanması da gündemde.
 
CARLİNHOS YEDEK
 Adriano'nun olmaması halinde rota bir başka Brezilyalı Carlinhos'a dönecek. Fluminense'de forma giyen 25 yaşındaki oyuncuyla kurulan temaslarda "Gelirim" cevabı alındı. Carlinhos'un maliyeti düşük ama Adriano gibi joker niteliklerinin olmaması en büyük dezavantajı.
 
(Fotomaç)