Barcelona’yı mağlup eden CSKA Moskova üçüncü

THY Euroleague’de üçüncülük maçını CSKA Moskova, son bölümde Aaron Jackson’ın serbest atışlardan bulduğu sayılarla kazandı

Barcelonayı mağlup eden CSKA Moskova üçüncü
12 Mayıs 2013 Pazar 22:34 tarihinde eklendi.

THY Euroleague’de üçüncülük maçını CSKA Moskova, son bölümde Aaron Jackson’ın serbest atışlardan bulduğu sayılarla kazandı. Barcelona’yı 74-73 mağlup eden CSKA Moskova final four organizasyonunu üçüncülükle bitirdi.

THY Euroleague Final Four organizasyonunun son gününde CSKA Moskova ile Barcelona Regal üçüncülük için karşı karşıya geldi.

CSKA Moskova, Sonny Weems ve Victor Khryapa’nın skorer oyunuyla Barcelona’yı 74-73 mağlup etti ve THY Euroleague’de sezonu 3. sırada noktaladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğini CSKA Moskova 15-12 önde kapattı. İkinci çeyrekte kontrolü ele geçiren Barcelona, arayı kapattı ve takımlar soyunma odasına 35-35 eşitlikle gitti.

Üçüncü çeyrekte savunma sertliğini artıran CSKA Moskova, farkı 13 sayıya kadar çıkardı. Navarro ve Tomic’in sayılarıyla oyundan kopmayan Barcelona, farkı tek hanelere indirdi. CSKA Moskova son çeyreğe 59-54 üstün başladı.

Maçın son çeyreği büyük bir çekişmeye sahne olurken, Barcelona son 3.5 dakikaya girilirken skoru 68-65 yaparak farkı 3 sayıya indirdi. İspanyol ekibi bitime 32 saniye kala Navarro’nun 3 sayılık basketiyle 73-72 öne geçti. Aaron Jackson’ın serbest atışlardan bulduğu sayılarla 74-73 öne geçen CSKA Moskova rakibine sayı şansı tanımadı ve maçı da 74-73 kazanarak organizasyonu üçüncülükle tamamladı.

CSKA Moskova’da Victor Khryapa 16 sayı, 4 ribaund ve 2 asistle galibiyette başrol oynarken, Sonny Weems 14 sayı, 3 ribaundla, Aaron Jackson da 13 sayı ve 2 asistle mücadele etti. Barcelona’da Navarro’nun 17 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.
CİHAN


CİHAN