Baros Inter'e mi gidiyor?

Galatasaray ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Milan Baros ile ilgili İtalya basınından flaş bir iddia geldi.

Baros Intere mi gidiyor?
15 Şubat 2013 Cuma 18:32 tarihinde eklendi.

 

Arjantinli yıldızı Diego Milito'yu sakatlık nedeniyle bu sezon kullanamayacak olan Inter, sarı-kırmızılılardan ayrılan Milan Baros'u listesine aldı.
 
Sporx'te yer alan habere göre; İtalyan gazeteci Andrea Branco'nun haberine göre; Milito'nun 6 aya yakın bir süre sahalara dönemeyeceğinin açıklanması sonrası problem yaşanacağını düşünen Inter Teknik Direktörü Andrea Stramaccioni, oyun tarzı olarak Arjantinli'ye benzeyen bir oyuncu arayışına girdi.
 
Elinde Rodrigo Palacio, Antonio Cassano ve Tommaso Rocchi gibi üç forveti bulunan genç teknik adam, yaşanabilecek yeni sakatlıklar sonrası sıkıntı yaşamak istemiyor. Bu sebeple kontratı olmayan, serbest oyuncuların peşine düşen Inter, Galatasaray'dan ayrılan Milan Baros'u tecrübe ve yetenek açısından takıma en uygun oyuncu olarak gördü ve listeye aldı.
 
Lazio'nun 34 yaşındaki serbest oyuncu Louis Saha'yı kadrosuna katması gibi Inter'in de 32 yaşındaki Milan Baros'a sözleşme imzalatacağı ifade ediliyor.
 
ÇEKLER BAROS'U BEKLİYOR
 
Bu gelişmelerin dışında Çek basını Milan Baros'un Banik Ostrava'ya imza atmasını dört gözle bekliyor. Ülkesinde oldukça sevilen bir oyuncu olan Baros'un sözleşmesini feshettiğini sarı-kırmızılı kulüpten önce duyuran Ostrava, oyuncu ile görüşmelere başladıklarını belirtmişti.
 
Çek basını son yaptığı haberlerde, Baros'un düşük bir maliyetle Banik Ostrava'nın oyuncusu olmasının an meselesi olduğunu belirtirken; menajer Pavel Paska ise Avrupa'da başka kulüpler ile de görüşmeleri olduğunu belirtmişti.