Baros'tan şok sözler

Cimbom’dan 2.5 milyon Euro alan ve teklifleri beğenmeyen Çek golcü, A2 idmanında geleceğini soran arkadaşlarına sadece evinin yakınındaki bankaya gideceğini söyledi

Barostan şok sözler
06 Eylül 2012 Perşembe 08:54 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'da yıllık 2.5 milyon Euro alan ve teknik direktör Fatih Terim’in kadroda düşünmediği Milan Baros, A2 takımla yaptığı antrenmanda öyle bir laf etti ki genç oyuncuların eli ayağı birbirine dolaştı... Geçen sezon kayıpları oynayan ve takımın kritik dönemlerinde katkı yapamayan Baros,  yerine Necati Ateş’in alınmasıyla birlikte iyice kayıplara karışmıştı.
 
Sezon başında yönetim tarafından kendisine kulüp bulunması istenen ancak yıllık ücretini kimsenin karşılamaya bile cesaret edemediği Çek oyuncu takımda kaldı. Fatih Terim’in kadroda düşünmediği oyuncu A2 takımla yaptığı antrenmanda genç oyuncuların, “Hangi takıma gideceksin?” sorusuna “Ben ancak Denizbank’a paramı çekmeye giderim. Evimin 150 metre yanında bir Denizbank var ve oraya gidip paramı alırım. Başka da bir yere gitmem” diyerek herkesi şaşırttı.  
 
Menajerlerinin harıl harıl takım aradığı ancak Çin ve Katar’dan gelen teklifleri reddden ardından da Celta Vigo’nun teklifini beğenmeyen Baros sarı-kırmızılıların başına bela oldu. Ücretinde indirim yapmayan oyuncu için son teklif Olympiakos’tan geldi.
 
Yunan ekibi Olympiakos, Çek basınının haberine göre transfer dönemlerinin bitmesine saatler kala Baros’un menajeri Pavel Paska’yla temas kurdu.
 
KOMŞU’YU İSTEMEDİ
 
Baros’u istediklerini ileten Pire ekibine sürenin yetmeyeceğinden dolayı olumsuz yanıt verildi. Ancak bu transferin reddedilmesinde ise Baros’un da payının olduğu ortaya çıktı. VATAN’ın ulaştığı bilgiye göre Çek golcü, menajerinden tüm teklifleri reddetmesini istedi. G.Saray’da kazandığı 2.5 milyon Euro’nun altına inmek istemeyen oyuncu bu sezonu, en azından devre arasına kadar G.Saray’da geçirip yıllık ücretinin tamamını aldıktan sonra ayrılmayı planlıyor.
 
skorer