Baros'un başı dertte

Galatasaray'ın, Eskişehirspor karşısında aldığı beraberlik ve geçen haftaki Bursaspor yenilgisi Milan Baros'un eksikliğine bağlanmış, Baros bu maçlarda adeta mumla aranmıştı

Barosun başı dertte
02 Şubat 2012 Perşembe 09:28 tarihinde eklendi.

 

Sakatlığı düzelen Baros dün akşam 4 hafta sonra sahalara döndü, ama gördüğü kırmızı kartla başta Teknik Direktör Fatih Terim olmak üzere sarı-kırmızılıların umutlarını boşa çıkardı.
 
Fatih Terim maçın 57. dakikasında sol kanatta etkili olamayan Albert Riera'yı kenara çekerek, en önemli gol silahı Baros'u sahaya sürdü.

Son derece agresif bir görüntü sergileyen Baros, hakem İlker Meral'e birkaç kez aşırı itirazda bulundu. Baros maçın 72. dakikasında hakemin üzerine giderek uzun süre itiraz etti ve ardından bir şeyler söyledi. İlker Meral, arkasını dönüp gittikten sonra cebinden kırmızı kartını çıkartarak, Baros'u oyundan attı.
 
İngilizce küfür etti
Milan Baros’un, hakem İlker Meral’e İngilizce küfür ettiği bildirildi. Meral’in, Baros'un küfrünü raporuna da yazdığı öğrenildi.

PFDK’ya sevk edilecek olan Baros’un üç maça kadar ceza alabileceği vurgulandı. Galatasaray yönetimi de mevcut ceza yönetmeliğine göre gördüğü kırmızı kart nedeniyle Baros’a en az 10 bin euro para cezası kesecek.