Başakşehir su kaçağı bulma

Su tesisatı sistemi içerisinde meydana gelen sorunların birçoğu yaptığınız yanlış işlemlerden dolayı ortaya çıksa da, elde olmayan doğal sebeplerle de oluşan su tesisatı problemleri vardır.

Başakşehir su kaçağı bulma
19 Ağustos 2017 Cumartesi 13:56 tarihinde eklendi.

Su tesisatı sistemi içerisinde meydana gelen sorunların birçoğu yaptığınız yanlış işlemlerden dolayı ortaya çıksa da, elde olmayan doğal sebeplerle de oluşan su tesisatı problemleri vardır.
 

Elde olmayan nedenlerle meydana gelen sorunların başında hiç kuşkusuz su kaçağıproblemi bulunmaktadır.
 

Su tesisatı sistemi içerisinde bilindik en zahmetli ve masraflı olan bu problem özellikle tespit aşamasında sizleri oldukça uğraştırmaktadır.
 

Garantili su kaçağı bulma işlemi, tamir işleminden daha zahmetli ve masraflıdır. Bunun nedeni ise, su borularının gözle görünür olmamasıdır.
 

Yer altında kalan su borularında meydana gelen tahribatlar gözle görünür olmadığından Başakşehir su kaçağı bulma işleminde günlerce süren bir kırma dökme işlemi uygulanmaktadır.


Eskiden teknolojik anlamda yaşanan sıkıntılar nedeniyle herkesin korkulu rüyası haline gelmiş olan bu problem günlerce hatta haftalarca süren kırma dökme işleminin ardından ortadan kaldırılmaktaydı.
 

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde en zahmetli sorunlar bile kısa süre içerisinde ortadan kalkmaktadır.
 

Ersoylar su tesisatçı firmamız, teknolojinin son harikası olan cihazları kullanarak, kırmadan dökmeden noktasal olarak su kaçağı bulma işlemini yapar ve ardından tamirini gerçekleştirir.
 

Bilim insanlarının su tesisatı sektörü için özel olarak ürettikleri akustik dinleme adlı su sesine karşı duyarlı cihaz ile arızayı noktasal olarak tespit eden ustalarımız, tek bir seramiğinizi dahi kırmamaktadır.
 

Kurulduğu yıldan bu yana teknolojideki gelişmeleri yakından takip eden ve bu gelişmelere hızla ayak uyduran ustalarımız, sizlere yepyeni bir yöntem sunmaktadır.
 

Akustik dinleme ile su kaçağı bulmak artık çok kolay!
 

Başakşehir’inAltınşehir, Bahçeşehir, İkitelli, Merkez Köyler gibi semtlerine aynı gün içerisinde servis olanağı sağlayan ustalarımız, ses çıkarmadan çalışan akustik dinleme sayesinde ne size nede komşularınıza rahatsızlık vermemektedir.
 

Erken müdahale edilmesi gereken bu problem geciktirilirse ortaya çok daha ciddi problemler çıkabilmektedir.
 

Su borularından sızan sular, duvarlarınızda ıslaklık, evde rutubet, kombi basıncında düşüş, parkelerde kabarma, yoğun nem kokusu ve su faturasında artış gibi sorunlara da neden olmaktadır.
 

Bu nedenle yukarıda yazılı sorunlardan herhangi biri ile bile karşılaşmanız durumunda vakit kaybetmeden firmamız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Web site adresimiz: https://www.ersoylartesisat.com/basaksehir-su-kacagi-bulmasayfamızdan başakşehir bölgesindeki hizmet alanlarımız hakkında da detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 

Ustalarımız akustik dinlemenin noktasal olarak tespit ettiği yerde titiz bir çalışma sürdürerek fazladan tek bir seramiğinizi bile kırmadan tamir işlemini tamamlar ve sizlere % 100 garanti vermektedir.