Başakşehir'in en büyük projesi

Son 20 yıl içerisinde İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden biri olan Başakşehir'e yeni bir konut projesi daha geliyor.

Başakşehirin en büyük projesi
05 Temmuz 2018 Perşembe 14:34 tarihinde eklendi, 1.954 kez okundu.

Son 20 yıl içerisinde İstanbul'un en çok değer kazanan ilçelerinden biri olan Başakşehir'e yeni bir konut projesi daha geliyor. 2000'lerin başında dönemin İstanbul Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atılımları ile kurulan Başakşehir'de konutlar haricinde kamu binalarının, özel ve devlet okullarının, alışveriş merkezlerinin gelmesi ile birlikte yıllar geçtikçe gelişmesini devam ettiriyor. Bölgede son olarak ASAF İş Ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi'nin ortak çalışması ile ortaya çıkan 3. İstanbul Başakşehir Konut Projesi, 5. etapta yeni sahipleri için yükseliyor.
 

Konut Blokları ve Sosyal Yaşam
 

3. İstanbul Konut Projesi, 3 etap, Grand Rezidans ve 3. İstanbul AVM'den oluşmaktadır. 1. ve 2. etaplarda 2+1, 3+1 ve 4+1 dair tiplerinin bulunduğu Moda, Göksü ve Riva Blokları bulunmaktadır. Blokların arasında kalan bölgeye ise yeşil ve spor yapılabilmesi için alanlar bırakılmıştır. 3. etap ise 1. ve 2. etapa göre daha modern mimariye ev sahipliği yapıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu 3. etapta kadın ve erkekler için ayrı ayrı hazırlanmış spor komplekslerine de yer verilecek. Başakşehir konut projeleri arasında en çok konuşulanı sona bıraktık. Grand Rezidans, Atatürk ve 3. havalimanın tam ortasında yer almaktadır. Ayrıca yeni yapılacak olan sağlık kentine de çok yakın konumdadır. Grand Rezidans'ın pencelerinden vadi manzarası yer almaktadır.

 

Ticaret Caddesi
 

Salt bir konut projesi olmaktan daha ötesi olan 3. İstanbul'da ticaret caddesi de bulunmaktadır. İstanbul'un en ünlü ticaret caddelerini aratmayacak olan bu kompleksin içerisinde 97 adet cadde dükkanı yer alacak.
 

Ödeme İmkanları
 

Projenin internet sitesindeki bilgilere göre 2 adet ödeme kolaylığı bulunmaktadır.
 

  1. Projeyi yüklenici firma sınırlı kontenjan dahilinde 2019 yılına kadar banka taksitlerini ödemeyi taahhüt ediyor.
  2. %1 peşinat ile konut sahibi olma imkanı.