"Başarıda futbolcuların emeği büyük"

Gaziantepspor Teknik Diröktörü Bülent Uygun başarıda futbolcularının emeğinin büyük olduğunu belirtti.

Başarıda futbolcuların emeği büyük
18 Mayıs 2013 Cumartesi 00:09 tarihinde eklendi.

Uygun, Mersin İdmanyurdu'nu 2-1 yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada çok çekişmeli bir ligin geride kaldığını söyledi. Düşen son takım bile son hafta oynanacak maçların sonucuna göre belli olacağına dikkat çeken Uygun tüm takımlara çabalarından dolayı teşekkür etti.

Göreve geldiğinde takımın sıkıntılı bir yerde bulunduğuna dikkat çeken Uygun şöyle devam etti: "Takımı bulunduğu yerden çıkarmak ve hak ettiği yerlere taşımak için yoğun şekilde çaba gösterdik. Göreve geldiğimden beri elinden geleni yapan futbolcularıma teşekkür ederim. Bu başarıda onların emeği çok büyük. İnşallah yeni sezonda daha iyi yerlerde olabiliriz."

Ligden düşen bir takıma karşı oynamalarına rağmen rakiplerinin iyi mücadele ettiğini anlatan Uygun, galip gelen taraf oldukları için sevinçli olduklarını söyledi.

Futbolculardan Süleyman Özdamar ise ligde ilk kez forma giydiğini belirterek kendisine verilen imkanı en iyi şekilde değerlendirebilmek için çabaladığını söyledi.

İbrahim Halil Yaşar da yeni sezonda daha iyi direnç gösteren bir takım olmak istediklerini ifade ederek bu yüzden futbolcular olarak kendilerinin de ellerinde geleni yapacağını anlattı.


CİHAN