"Başarılarımızı tekrar etmemiz gerekir"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Çarşamba günü oynayacağımız Juventus ve diğer maçlarla, muayyen bir plan ve program doğrultusunda, geçtiğimiz senelerde yakaladığımız başarıları tekrar etmemiz gerekir." dedi.

Başarılarımızı tekrar etmemiz gerekir
27 Eylül 2013 Cuma 23:05 tarihinde eklendi.


Galatasaray'ın bu akşamki idmanının ardından Sarı - Kırmızılı Kulüp Başkanı Ünal Aysal, futbol takımı ile yemekte bir araya geldi. Yemeğe; Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan da katıldı.

Florya'da bir restoranda düzenlenen akşam yemeği esnasında Galatasaray TV'nin canlı yayınına katılan Başkan Ünal Aysal, yarın akşam Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan takımına güvendiğini söyledi. Aysal, “Ciddi bir rakiple oynayacağız. Ben ekibime güveniyorum.

Bu yarışmadan da başarıyla çıkacaklarına inanıyorum. Bundan sonra daha sık, ayda bir kez yapmayı düşündüğümüz akşam yemeklerinin ilkini yapıyoruz. Herkes gayet neşeli, keyfi yerinde. Tahmin ediyorum ki bu sene de aynı başarıları tekrarlayacağız.” şeklinde konuştu.

Akşam antrenmanını takip ettiğini belirten Başkan Aysal, “Son derece keyiflendim. Çünkü çocuklar keyifliydi. Aralarında eğlenerek, keyiflenerek bir antrenman süresi geçirdiler. Bundan sonra özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarımız öncelikle. Önümüzdeki Çarşamba günü oynayacağımız Juventus ve diğer maçlarla, muayyen bir plan ve program doğrultusunda, geçtiğimiz senelerde yakaladığımız başarıları tekrar etmemiz gerekir. Rakiplerimiz geçtiğimiz sezon da zordu, ama bu sezon çok daha zor. Bunu da kabulleniyoruz.” ifadelerini kullandı.

SABRİ SARIOĞLU: HOCAMIZ BİZDEN AYRILDI AMA SONUÇTA HAYAT DEVAM EDİYOR

Galatasaray TV'nin bir diğer canlı yayın konuğu olan kaptan Sabri Sarıoğlu ise, “Bugün başkanımız veya yönetim kurulu üyelerimizle birlikte organize ettik. Rize maçından önce birlik ve beraberlik yemeği, güzel bir ortam var. İnşallah Rize karşısında alacağımız galibiyetle daha iyi olur.

Zorlu bir dönemeçteyiz. Hocamız bizden ayrıldı; sonuçta hayat devam ediyor. Kendisinin ayrılması bizleri üzdü ama biz futbolcular olarak konsantrasyonumuzu ve performansımızı hep yüksek tutmak zorundayız. Ondan sonra da Juventus maçı var. İlk maçı kaybettik. Juventus’tan puan veya puanlar almak istiyoruz. Bu zorlu dönemden en iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Çünkü takım arkadaşlarıma inanıyorum.” dedi.

Galatasaray, akşam yemeğinin ardından yarın gerçekleşecek olan Çaykur Rizespor karşılaşması için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.


CİHAN