Başarılı öğrencilere para ödülü

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Taşoluk Belediyesi başarı not ortalamasına göre öğrencileri 250 lirayla 500 lira asında para ödülüyle ödüllendirdi.

Başarılı öğrencilere para ödülü
07 Şubat 2014 Cuma 13:43 tarihinde eklendi.

Taşoluk Belediye Başkanı Murat Öner, birinci yarıyıl dönemi sonunda lise ve dengi okullarda, üniversitede ve üniversiteye hazırlık için dershanelere devam eden başarılı öğrencileri makamında kabul ederek öğrencileri para ödülü ve başarı belgesi ile ödüllendirdi. Öner, öğrencilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulundu, öğrencilerin istek dilek ve temennilerini dinledi. Öner, her yıl Taşoluk'ta eğitimde başarının yükselmesinden duyduğu memnuniyetini dele getirdi.

5 yıldır eğitim çalışmalarımızda çok önemli mesafeler katettiklerini ve öncelikli hedefler arasında hep ilk sırada tuttuklarını ifade eden Öner, sosyal kültürel gelişimlerini sağlamaktan tutun, spor, eğlence ve eğitim adına okullarımıza gerekli tüm ekipmanları sağladıklarını anlattı. Öner, "Okul bahçelerimizi genişleterek öğrencilerimize daha fazla eğitim alanı sağladık. Fatih Ortaokulumuza TOGEM destekli Ana Okulu kazandırdık bu okulumuzun bahçe istinat duvarları bahçe düzenlemesi, basket ve voleybol sahaları yaptık. Çok programlı lisemiz içinde bahçe genişletmesi voleybol, basketbol sahaları yaptık. Kısacası Taşoluk beldesinde eğitimde kaliteyi yakaladık ve başarılarda çok şükür gelmeye başladı." dedi.

Öner, meclis kararına istinaden dağıtılan para ödülleri kategorisine giren öğrenci sayısının 65 kişi olduğunu, bu öğrencilerden 54 kişinin ödül almaya hak kazandığını anlattı.
 


CİHAN