Başarılı yazılımcı intihar etti

Üsküdar'da, yazılım uzmanı Hasan Ceylan (39), bileklerini kestikten sonra 4'üncü kattan atlayarak intihar etti.

12 Şubat 2013 Salı 19:11 tarihinde eklendi.

 

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde yazılım uzmanı olarak çalışan Ceylan'ın, uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edildi.
 
Olay, Çengelköy Zübeyde Hanım Caddesi 50/5 numarada saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uzun bir süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Hasan Ceylan, sabah erken saatlerde eşini işe, oğlunu da okula yolladı. Yazılım uzmanı Ceylan, daha sonra, evinin banyosunda bileklerini keserek intihara kalkıştı. Bir süre sonra oturdukları binanın 4'üncü katında bulunan dairelerinin balkonuna çıkan Hasan Ceylan, buradan kendini attı.
 
Binanın beton zemininin üzerine düşerek ağır yaralanan Ceylan'ın yardımına ilk olarak yan binadaki kuaför çalışanları koştu. Kuaför çalışanları yardım etmeye çalıştıkları komşularının durumunun ağır olduğunu fark edince, yakınlardaki özel bir hastaneye giderek yardım istedi. Gelen ambulansla özel hastaneye kaldırılan Ceylan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yazılım uzmanı Hasan Ceylan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Başarılı bir yazılım uzmanı olduğu öğrenilen ve Türkiye'nin önde gelen şirketlerinde yazılım uzmanı ve yazılım geliştirme müdürü olarak çalışan Hasan Ceylan'ın, uzun süre önce, kardeşinin trafik kazasında ölmesinin ardından bunalıma girdiği iddia edildi. Ceylan'ın yaklaşık 6 ay önce de hap içerek intihara kalkıştığı öğrenildi.

DHA