"Başbakan bile aradı ama o aramadı"

Okan Bayülgen'in bir süredir komada yaşam mücadelesi veren Türk tiyatrosunun usta oyuncusu Erol Günaydın'ı rahatsızlığının başından beri bir kez bile aramadığı ortaya çıktı.

Başbakan bile aradı ama o aramadı
08 Ekim 2012 Pazartesi 15:17 tarihinde eklendi, 1.120 kez okundu.

Yıllardır tekerlekli sandalyede olan Erol Günaydın 2 sene önce her hafta sonu Bayülgen'in Kanal D'de ekrana gelen "Disco Kralı2 programına daimi yorumcu olarak renk katmış, sağlık sorunlarına rağmen sabaha kadar süren programdaki sempatik halleriyle gönülleri bir kez daha fethetmişti. 

 
Mesajlara dönmedi
Okan Bayülgen'in fotoğraf projelerinde de görev alan Günaydın'ın hastalığı boyunca çok değer verdiği ünlü şovmenin kendisini arayıp aramadığını her aklına geldiğinde yakınlarına sorduğu belirtildi. Kızları da usta oyuncu üzülmesin diyerek "Aradı ama sen uygun değildin" diyerek yalan söyledikleri ifade edildi. Üstelik ünlü şovmenin "Babamız seni soruyor" diye mesaj atan Günaydın'ın kızlarına dönmediği öğrenildi. Bir süredir bilinci kapalı olan Günaydın'ı daha önce Mahsun Kırmızıgül hastanede ziyaret etmiş, Başbakan Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakan Ertuğrul Günay gibi ünlü siyasiler de arayıp sağlık durumu hakkında bilgi almıştı. 

Milliyet