"Başbakan bile şaşırdı"

G.Saray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, Erdoğan’la görüşmesini anlattı.

Başbakan bile şaşırdı
28 Ekim 2012 Pazar 11:32 tarihinde eklendi.

 

G.Saray yöneticisi, Başbakan’ın kendisine, ‘Salı günkü maçta zeminin şartları normal olsaydı 3-4 tane atardınız’ dediğini söyledi.
 
G.SARAY Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, rahat geçen Kayserispor karşılaşması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, şeytanın bacağını kırdıkları için mutlu olduklarını söyleyip, “Bütün dünya salı günkü maçta Türk Telekom Arena’nın o zeminde futbol oynanmayacağını gördü. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi aradı ve maçtan sonra, ‘O sahada nasıl top oynadınız. Eğer normal bir zeminde oynasaydınız 3-4 tane atardınız’ ifadelerini kullandı. Ben de Sayın Başbakan’la aynı şeyleri düşünüyorum” dedi.
 
Milli maçın yeri değişsin
 
”Burada bir de milli maç var. Umarım bunu sahayı görüp milli takım maçını başka bir yere alırlar” diyen Albayrak, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Arena’nın zemini bu maçları kaldırmaz. Federasyon bunu görüp maçı başka bir yere alır umarım. Biz sezon başında çimin değişimlerini yaparken drenaja bakabilirdik. Burada kimseyi suçlamanın anlamı yok. Milyon Eurolar verdiğimiz ayaklar burada oynuyor. Onların sağlığı bizim için önemli.”