Başbakan Erdoğan, AK Parti seçim kampanyasını başlattı

Başbakan Erdoğan, internette yayınlanan ses kayıtlarıyla ilgili hodri meydan çağrısı yaptı. Erdoğan, “İstediğiniz ses kaydını yayınlayın; sel gider, kumu kalır” dedi.

Başbakan Erdoğan, AK Parti seçim kampanyasını başlattı
19 Şubat 2014 Çarşamba 13:05 tarihinde eklendi, 1.325 kez okundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti Seçim Beyannamesi" ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla Ankara Arena'da düzenlenen toplantıda konuştu.
 
Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:
 
''Bugün seçim beyannamemizi açıklayarak kampanyamızı başlatıyor, 30 Mart’a giden muhteşem yolculuğun kapılarını aralıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun, yolumuz ve bahtımız açık olsun. 30 Mart seçimleri Türkiyemiz, dünya ve insanlık için hayırlara vesile olsun diyorum.
 
'GEÇEN GÜN BAKTIM BALIK AVLIYOR'
Rabbim bizleri utandırmasın. İstanbul'da hava kirliliğini ilk kez biz sorun olmaktan çıkardık. Haliç'i temizleyen biz olduk. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı bizim temizlediğimiz Haliç’te geçen gün baktım balık avlıyor.
 
Kentsel dönüşümleri başlatan köprüler viyadükler inşa eden biz olduk. İstanbul'un güzelleşmesinden rahatsız oldular. İSKİ yolsuzluklarının önüne geçtiğimiz için rantın önüne geçtiğimiz için ciddi şekilde rahatsız oldular. CHP'nin genel müdürü, o İSKİ yolsuzluğunun önüne biz geçtik. 2,5 milyar dolar borçla devraldık. Zannetmeyin ki şiir okuduğumuz için mahkum ettiler, bizi milletle aynı yöne baktığımız için bizi mahkum ettiler.
 
'Muhtar bile olamaz' diye manşetler attılar. 'İşi bitti' dediler. Ama biz işte bugün buradayız. Partimizle dimdik ayaktayız. Onurumuzla, gururumuzla, bugün milletin huzurundayız. İstanbul'da hayalleri gerçekleştirdik. Şimdi de 81 vilayette hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Acaba 12 yıl önce denseydi ki Şırnak'a bir havalimanı olacak. Kim inanırdı? Ama şimdi oldu mu? Mesele bu. Iğdır'da, Ağrı'da Kars'ta havaalanı var. Geldiğimizde 24 havalimanı varken şimdi 52 havalimanı havaalanı var. Biz 11 senede 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptık Türkiye'de. Şu anda hastanesi olmayan ilimiz kaldı mı? Artık hastanelerimiz eskisi gibi ilkel değil.
 
Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu 90 yaşındaki parti, beceriksiz ellerde artık kendisini inkar eder bir noktaya gelmiştir. CHP, paralel örgütn şantajları ile kayıtları ile kasetleri ile tamamen esaret altına alınmıştır.
 
Gazi Mustafa Kemal'in vefatından sonra bu ülke için ne yaptınız? Gazi Mustafa Kemal'in liranın üzerinden resmini çıkartmaktan başka icraatları yok. Devlet dairelerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portresini indirdiler İnönü'nün portresini koydular. CHP'nin arkasında Dersim katliamı var, 27 Mayıs var, darağacına gönderdiği merhum Menderes var, yasaklar var. CHP'nin tarihinde darbe girişimi var.
 
Dün bazı ses kayıtları ortaya döküldü. Buyursun CHP, bunları dinlesin. Buyursun MHP, bunları dinlesin. Elindeki medyasıyla Hükümete, milli iradeye alçakça saldıran medya patronunun, kirli işlerinin üzerine gitsinler. Benim ofisimi dinlemek için konulmuş böceği ABD'nin üzerine atma pazarlıklarını dinlesinler. Azerbaycan üzerine yapılan kirli hesapları dinlesinler. CHP içinde yapılan operasyonları, pazarlıkları, kurulan kumpasları dinlesinler.
 
'CHP'NİN İPLERİ HAŞHAŞİLER ÖRGÜTÜNÜN ELİNE GEÇMİŞ'
Ama bunları dinleyemezler, dinletemezler. CHP'nin ipleri, hiç kimse kusura bakmasın, işte bu Haşhaşiler örgütünün eline geçmiştir. CHP paralel örgütün kasetleri ile tamamen esaret altına alınmıştır. CHP'nin genel müdürü çıkıp nerede bu paralel devlet gidip de üye olacağım derse hiç kimse şaşırmasın. CHP'nin son iki aydır Ergenekon'dan bahsettiğini duyan var mı? CHP'nin içinde hiç mi aday yoktu? CHP kasetlerin bedelini ödüyor.
 
'BAHÇELİ; GEZİ'CİLERİ SAVUNMAK SANA MI KALDI?'
Kasetle gelirsen işte böyle kasetlerin esiri olursun. Son kullanma tarihin geçince yine kasetle gidersen. MHP Genel Başkanının da CHP'den bir farkı yok. Dün çıkmış Kabataş olayından dolayı Başbakan özür dilesin diyor. Şu hale bak. Ey Bahçeli Gezi'cileri savunmak sana mı kaldı? Başörtüsü ile yanında 6 aylık çocğu ile linç girişimine uğrayan kızımın karşısında Gezi vandallarını savunmak sana mı kaldı? Türkiye düşmanlarını savunmak sana mı kaldı? Marjinal sol örgütleri, cam çerçeve kıran sokakları ateşe verenleri savunmak sana mı kaldı? Ankara'da Türk bayrağını yakanları savunmak sana mı kaldı? Sizi CHP ile aynı çizgiye getiren ne? Sizi ulusalcılarla biraraya getiren ne?Size yapılan tehditleri açık açık söyleyin.
 
HSYK yasasına neden karşı çıktınız? İnternet yasasına neden karşı çıkıyorsunuz? Korkmayın Sayın Bahçeli, CHP genel müdürü işte bizimle ilgili her gün ses kaydı ortaya çıkıyor. Biz korkmadık kormuyoruz ses kayıtları ile gelmedik biz.
 
'HODRİ MEYDAN, ELİNİZDE NE VARSA DÖKÜN ORTAYA'
Hodri meydan. Elinizde ne varsa dökün ortaya. İstediğiniz ses kaydını yayınlayın sel gider kumu kalır. Keser döner, sap döner gün gelir hesap döner. 28 Şubat'ta bunlar yaptıklarının altında kaldılar. İnanın bugün yaptıklarının da altında kalacaklar. Kabataş'ta linç edilen başörtülü kızımızı tekrar manşetlerle linç etmenin bedelini ödeyecekler. Yayınladıkları tamamen hukuksuz ses kayıtlarının da bedelini ödeyecekler. Bürokrasidekiler de bunun hukuk içinde bedelini ödeyecek.
 
Bunları destekleyenler de aynı şekilde bedelini ödeyecekler. Sizin karşınızda Türkiye Cumhuriyeti var. Bu ülke tankla, topla, tüfekle alınamadı ki ses kayıtlarıyla alınabilsin.
 
Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı dinlenmiş, ülkenin Başbakanının sıradan konuşmaları servis ediliyor ama biz korkmadık ve korkmuyoruz. Ses kayıtlarıyla gelmedik biz. AK Parti'nin, siyasetin, Türkiye'nin dizayn edilmesi karşısında asla boynumuzu eğmedik, boynumuzu eğmiyoruz.
 
Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Bosna Hersek'de faizsiz kredi veriyor. Bu paralel yapı bundan rahatsız oluyor. MİT Suriye'ye insani yardım götürüyor buna saldırıyorlar. Suriye, Mısır meselesinde Somali'ye yapılan yardımda aynı tutum. İnanın yeminli Türkiye düşmanları bunların yaptıklarını yapmaz, yapamaz. Ses kayıtlarının gündemi esir almasına izin vermeyeceğiz. Bu operasyonların bizim gündemimi meşgul etmesine izin vermeyeceği. Bırakın tüm terör örgütleri kendi çamurlarında  debelensinler. Zamanı gelince bütün iftiralar ortaya çıkacak. Çok işimiz var bunların işi iftira, dedikodu. Bu ülkede biz daha okullar inşa edeceğiz.
 
30 Mart 2014 seçim beyannamesi 5 ana başlık altında AK Parti belediyeciliğinin yol haritasını kayıt altına alıyor. Birincisi katılımcı belediyecilik, ikincisi kültürel belediyecilik, üçüncüsü sosyal belediyecilik, dördüncüsü çevre dostu belediyecilik ve beşincisi hizmet belediyeciliği. 81 şehrimizin dünyada tanınan, bilinen şehirler olmasını istiyoruz. Şehirlerimizin çevre dostu olmasını istiyoruz.''