"Başbakan Erdoğan ülkeyi ötekileştiriyor"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır, Başbakan Erdoğan'ın itici ve ötekileştirici söylemleriyle ülkeyi gerdiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan ülkeyi ötekileştiriyor
01 Mart 2014 Cumartesi 17:11 tarihinde eklendi.

30 Mart mahalli seçim çalışmalarıyla ilgili parti binasında basın açıklaması yapan Çayır, Erdoğan'ın 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası söylemlerindeki hakaretle politika yapmanın seviyesini düşürdüğünü savundu.

Bir zamanlar 'One minute' sözüyle göklere çıkartılan Erdoğan'ın 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası irtifa kaybederek düşüşe geçtiğini belirten Çayır, 30 Mart'ta caka satarak ülke yönetenleri sandıkta gömülerek 'Yolun sonu görünüyor' şarkısını hep birlikte dinleyeceklerini kaydetti.

Erdoğan'ın çapulcular sözüyle başladığı hakaretini her geçen gün dozunu arttırarak sürdürdüğünü belirten Çayır, bunun Cumhuriyet tarihinde bir ilk olduğunu, ülkeyi yönetenlerin birleştirici olması gerekirken ayrıştırıcı ve ötekileştirici olmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

Aile hayatı ve çocuklar üzerinden siyaset yapılmasına her zaman karşı olduklarını aktaran Çayır, "Erdoğan'ın Fethullah Gülen Hocaefendi'ye ağıza alınmayacak her türlü hakaret sözünü kınıyoruz. Güç ve gurur AKP'lilerin başını döndürdü. Biz de gururlanma padişahım senden büyük Allah var diyoruz. Bu güç ve güç sarhoşluğu 30 Mart'ta sona erecek. Millete yaptıkları hakaretin cezasını sandıkta görecektir. Ülkeyi yöneten birisinin ağzından 'Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez' sözünün çıkması gerçekten vahim bir durum.Acı bir durum." diye konuştu.


CİHAN